Atklāta vēstule Latvijas valsts prezidentam Egīlam Levita kungam.

 Kategorisks līgumsaistību piedāvājuma noraidījums/ atteikums no Jūsu pārstāvētās organizācijas „LATVIJAS REPUBLIKA” pakalpojuma „Latvijas pilsonība”.  Neesmu ieinteresēts Jūsu pārstāvētās administratīvās valsts pārvaldes organizācijas/ privātas juridiskas personas un saimnieciskās darbības veicējas: „LATVIJAS REPUBLIKA” pakalpojumos.


 Cien. Egīl Levita, kungs!

Pamatojoties uz faktu, ka Es, nekad un nekādos apstākļos, neesmu no Latvijas administratīvās valsts pārvaldes organizācijām/ privātām juridiskām personām:„LATVIJAS REPUBLIKA”, ko pārstāv Latvijas Republikas Valsts kase” (LEI Code 25490002QDEB2KTLNK39) pieprasījis aizbildniecību (pilsonību),  un nekad neesmu izteicis savu Brīvo Gribu ņemt dalību šādās organizācijās,  kuru pārstāvji un darbinieki atklāti ignorē un pārkāpj visas Cilvēka tiesības, vajā un aplaupa Cilvēkus un viņu īpašumus,  vilto dokumentus,  sagroza faktus,  un uz viltojumu pamata veido apsūdzības,  veic apcietinājumus un arestus,  kur Cilvēks nevar saņemt nekāda veida aizstāvību un palīdzību,  kur ar militarizētu organizāciju bruņotu darbinieku palīdzību tiek vajāts un apdraudēts,  kur tiek radīti tādi dzīves apstākļi,  lai Cilvēks nekādā veidā nevarētu būt drošībā, nodrošināts,  lai nevarētu dzīvot Cilvēka cienīgu dzīvi. 

Man nav vajadzīga tāda administratīvās valsts aizbildniecība, apgādība,(pilsonība), kad pilnībā tiek ignorētas un pārkāptas Cilvēka Dabiskās tiesības, kuras piemīt jebkuram Cilvēkam no dzimšanas,  kad Cilvēku vajā par to,  ka Cilvēks izmanto savas Pašnoteikšanās tiesības,  kuras tiesību hierarhijā stāv virs nacionālajiem administratīvās valsts likumiem/ tiesību aktiem.

Man nav vajdzīga administratīvās valsts aizbildniecība, apgādība (pilsonība) teritorijā, kur pašidentificējušies kungi un kundzes ir privatizējuši un sadibinājuši savām  vajadzībām privātas (valsts) pārvaldes organizācijas/ privātas juridiskas personas, sk. 2020 © Latvijas Republikas Saeima ar reģistrācijas numuru: 90000028300., kuras izsaimnieko visu valsts budžetu.  Sk. © Valsts kase 2017 Reģ. Nr. 90000050138, starptautisko biznesa partneru reģistrā reģistrētas veselas trīs (3) šādas organizācijas: 

1. VALSTS KASE (BUDŽETA MAKSĀJUMI), DUNS© Number 565548138, 

2. VALSTS KASE VI,  DUNS© Number 681834810, 

3. THE TREASURY - REPUBLIC OF LATVIA, Non-registered name or business unit VALSTS KASE LATVISKI,  DUNS© Number 565661332. 

Bet administratīvās valsts budžeta viņiem nepietiek, vajag vairāk, vajag visu: vēl nodokļus,  vēl nodevas,  vēl sodus utt.,  vēl vajag spīdzināt un citādi veikt genocīdu pret Suverēno - augstāko varu – pret tautu, pret Cilvēkiem,  kuri ir patiesā vara un valdība,  nevis privātu administratīvās valsts pārvaldes organizāciju dibinātāji,  īpašnieki,  to pārstāvji un darbinieki!  

Dokuments (vētspapīrs, juridiskās personas obligācija) ar nosaukumu „EIROPAS SAVIENĪBA LATVIJAS REPUBLIKA PASE” izdevēja - Latvijas Republika īpašums, JURIDISKĀ PERSONA, ir nodots saimnieciskās darbības veicēja, ar reģ.Nr. 90000054163 „Pilsonibas un migracijas lietu parvalde”,  Čiekurkalna 1. līnija 1 k-3, Rīga, LV-1026, rīcībā. Šīs dibinājums Man tika  izsniegts bez attiecīgām pilnvarām un tiesībām pārstāvēt JURIDISKO PERSONU, kas ir „Latvijas Republika” īpašums un juridiskās personas / firmas izpilddirektora pienākumu apraksta, atalgojuma, atvaļinājuma u.t.t., tādēļ atsaucu visus agrāk slēgtos mutiskos, rakstiskos, konkludences u.c. līgumus un saistības, kas Man tika uzspiestas ar maldiem, viltu un spaidu kārtā attiecībām ar administratīvo valsti „Latvijas Republika”.  Visi rēķini / nodevas ir piesūtāmi šī finanšu produkta izdevējam/ īpašniekam,  t.i. juridiskās personas „LATVIJAS REPUBLIKA” materiāli atbildīgajam pārstāvim/ aizbildnim, sk. "EIROPAS SAVIENĪBA LATVIJAS REPUBLIKA PASE” ierakstu 34 lappusē: "Šī pase ir Latvijas Republikas īpašums”.


Ar cieņu,

Pašnoteicies: Dzīvs, Brīvs, Neatkarīgs, Cilvēks 

kuru dokumentāli pārstāv:

©: Dzintars: Jura dēls: Ansons 

Dzimis:

1968 gads 12 novembra diena


 

 

 


Šī emuāra populārākās ziņas

DZĪVA CILVĒKA BRĪVAS GRIBAS IZTEIKŠANAS DEKLARĀCIJA

ANO Vispārējā cilvēktiesību deklarācija