Cilvēka Dabiskās tiesības.

Cilvēka Dabiskās tiesības, kas viņam piemīt no Dzimšanas brīža - ir viņa Brīvā Griba. Cilvēkam kopš Dzimšanas brīža - ir pašnoteikšanās tiesības, kas nostiprinātas Apvienoto Nāciju Organizācijas Pamatiedzīvotāju tiesību deklarācijā: 
1. pants
Pamatiedzīvotājiem ir tiesības gan kopīgi, gan individuāli pilnībā īstenot visas cilvēktiesības un pamatbrīvības, kas atzītas Apvienoto Nāciju Organizācijas Hartā, Vispārējā cilvēktiesību deklarācijā4 un starptautiskajos cilvēktiesību aktos.
2. pants
Pamatiedzīvotāji kopā un katrs individuāli ir brīvi un vienlīdzīgi ar visām pārējām tautām un cilvēkiem un tiesīgi īstenot savas tiesības bez jebkādas diskriminācijas, jo īpaši savas izcelsmes vai identitātes dēļ.
3. pants
Pamatiedzīvotājiem ir pašnoteikšanās tiesības. Pamatojoties uz šīm tiesībām, tie brīvi nosaka savu politisko statusu un brīvi nodrošina savu ekonomisko, sociālo un kultūras attīstību.
============
Jāsaprot, ka PAŠIDENTIFIKĀCIJA - nozīmē, ka Cilvēks pats nosaka, kā viņu uztvert, kā pret viņu attiekties, kā pret viņu drīkst izturēties. Sistēmas uzspiestā PERSONA - nozīmē, ka jūsu gribai nav absolūti nekādas vērtības, jo jūs labprātīgi paši atļāvāt kādu firmu darbiniekiem izlemt jūsu vietā - kas jūs esiet, ko jūs drīkstat un ko nedrīkstat, kā jums dzīvot un vai vispār dzīvot, ko jums ēst un vai vispār ēst u.t.t t.i. sistēmas birokrātiskā aparāta darbinieki izlemj, kā jūs identificēt. Ja jūs to atļaujat - t.i. izmantojat tiesības tikt atzītiem par PERSONĀM likuma priekšā - tad, mīļie - nav ko sūkstīties, ka mazas algas, mazas pensijas, ka jums atņem bērnus, ka jūs izmet no mājām un dzīvokļiem, ka jūsu banku kontus bloķē un no tiem atskaita naudu, ka jums publiskās vietās privāti, militarizēti komercfirmu darbinieki diktē noteikumus citu komercfirmu interesēs peļņas gūšanas nolūkā. Un tā tālāk un tā tālāk... 
Laiks padomāt ikvienam - vai tev tiešām patīk dzīvot tādā atkarībā, tādā verdzībā - kur tev nekam citam neatliek laika, kā pēc kārtējās verga darba dienas (jo tu esi tikai cilvēkresurs - vienkārši, kā slota, kā traktors, kā pilspalva - tu tikai kustini tos, bet pats tu esi tikai RESURS, KO IZMANTO PEĻŅAS GŪŠANAS NOLŪKĀ. Padomā - kad tu noslēdz Darba līgumu - firmas darbinieku skaits firmā - vairāk nepaliek!!!! PAT JA TU ESI TIK ČAKLS UN IEVIES KAUT KĀDUS UZLABOJUMUS, RACIONALIZĀCIJAS PRIEKŠLIKUMUS U.C. - TAVA INTELEKTUĀLĀ ĪPAŠUMA ĪPAŠNIEKS IR DARBA DEVĒJS!!!) - aiziet pārgurušam mājās, paēst vakariņas, varbūt paliek nedaudz laika veltīt ģimenei, paskatīties kādu filmu vai šovu TV... un likties gulēt, lai no rīta turpinātos šis bezgalīgais verdzības karuselis....Tev nav laika Pilnveidot sevi (ne jau ar zombijsistēmas apziņas pārprogramēšanu metodēm), ceļot, Dzīvot nevis izdzīvot..., nodoties tām nodarbēm kas tev patīk un atraisa tavu radošos potenciālu.. Cilvēks ir Radoša būtne, nevis nozēlojams darba lopiņš, kuru tur tik tik ilgi, kamēr no viņa var iegūt kādu labumu, pēc tam vienkārši noraksta, ne velti tā saucamais pensijas vecuma "slieksnis" paaugstināts bez maz līdz zārka vecumam....
Tevi apmierina tāda eksistence?
Ja neapmierina, tad īsteno beidzot to, ko Tavs Radītājs Tev ielicis jau mātes klēpī esot - TAVU BRĪVO GRIBU UN SAVAS, CILVĒKA TIESĪBAS.

Tāpēc:
izmantojam Savas Dabiskās Tiesības un paši nosakāmies un paši Sevi identificējam.

Gribas izteikšana par patstāvīgu identificēšanu un pašnoteikšanos. 

Grāmatas izmaksas un piegādes izmaksas - 50.00 EUR
Pasūtījuma noformēšanai, sazinietieslūdzu personīgi ar teritoriālās pašpārvaldes "Suverēna Latvija / Suverēna Latvija" Pilnvaroto: 
VKontakte: https://vk.com/suveren.inta 

Pēc maksājuma, uzrakstiet personīgu ziņojumu, izmantojot kādu no saitēm:
VKontakte: https://vk.com/suveren.inta 
norādot apmaksas laiku, piegādes adresi un to, kurš ir saņēmējs.
================

❗ Dokumentā - grāmatā ir atsauces uz starptautiskajām tiesībām.

❗ Laika gaitā varat iegādāties grāmatu un pievienot vairākas vietējās likumdošanas lapas.


Šī emuāra populārākās ziņas

DZĪVA CILVĒKA BRĪVAS GRIBAS IZTEIKŠANAS DEKLARĀCIJA

ANO Vispārējā cilvēktiesību deklarācija

Atklāta vēstule Latvijas valsts prezidentam Egīlam Levita kungam.