12. decembra Tautas sapulces uzrunu sabiedrībai un okupācijas varai.

12. decembra Tautas sapulces uzrunu sabiedrībai un okupācijas varai, kuru toreiz neizdevās pabeigt:


“Mīļie tautieši, daudzi no jums jau ir pieraduši, ka es ne vienmēr izsakos pārāk politkorekti un ētiski par šogad notiekošajām nejēdzībām, to organizatoriem un izpildītājiem. Netaisos to darīt arī tagad! Paldies Dievam, nejūtos kādam šajā valstī vai pasaulē kaut ko parādā. Esmu daudziem līdzcilvēkiem neizsakāmi pateicīgs, t.sk. vecākiem, kuri laiduši mani pasaulē, bet nekādi ne parādā. Es pats uz šo planētu atnācu pēc savas brīvas izvēles un aiziešu, kad būs man paredzētais laiks. Tie, kuri ir studējuši Tibetas mirušo grāmatu, zinās, ka ļoti svarīgi ir būt gatavam nomirt jebkurā brīdī, bez nožēlas, vai precīzāk ar tīru sirdsapziņu. Šis ir vienīgais kritērijs, kurš mani virza pēdējos 10 mēnešus, kopš sākās šis mākslīgi izraisītais un korumpēto mediju uzpūstais balagāns! Mana sirdsapziņa neļauj šos noziedzniekus uzrunāt pieklājīgā valodā, vai vēl trakāk, saukt kangarus par kungiem, kur nu vēl par prezidentiem. Klauni, tas ir pats maigākais apzīmējums, kā spēju nosaukt šīs okupantu varas pārstāvjus!

Tālāk, es paziņoju, ka nevienam citam, kā tikai man pašam, nav varas, ne pār manu ķermeni, ne dvēseli, ne prātu. Un šeit īpaši uzsveru, ka tādas varas pār mani nu nekādi nav visādiem kariņlevitveidīgajiem miskastes runčiem, kuri salīduši mūsu zemē velns sazin no kādiem kaktiem un kā pretīgi tarakāni, bradā pa lētticīgo līdzcilvēku apziņu, caur korumpētiem medijiem un viltus personībām, iekodējot mūsu tautiešu zemapziņā baiļu sindromu un vergu paklausību!

Bet tā ir tikai viena medaļas puse, mums visiem ir jāapzinās okupantu varas motivācija un jāsaprot, ka viņi visi ir tikai truli aktieri, īsto režisoru rokās. Šajā sistēmā visiem ir līgumi ar varas hierarhijā augstākiem, kuri savervē un izmanto šīs intelektuālās niecības savās  nelietīgajās interesēs. Esmu drošs, ka lielākā daļa šo klaunu, kas skraida pa mūsu skatuvi, paši līdz galam neapjēdz uz ko ir parakstījušies brīdī, kad stājās darbā kā koloniālās varas administrācija pie SIA LATVIJA stūres. Kāpēc SIA, kāds jautās? Tāpēc, ka šī valsts vai, pareizāk sakot, teritorija jau ilgu laiku tiek pārvaldīta kā sabiedrība ar ierobežotu atbildību, es gan pārfrāzētu, kā sabiedrība ar pilnīgu bezatbildību! Tad lūk, šīs okupācijas administrācijas līgums ar kolonizatoriem, plāndēmijas aizsegā, cita starpā, paredz mūsu valsts pēdējo lielo aktīvu kā LATVENERGO, LATVIJAS MEŽI u.c. "prihvatizāciju". Un tā jau atkal ir miljardu vērta afēra. Lūk tāpēc, šiem klauniem vai biorobotiem, nav īsti variantu, kur sprukt. Ja noziedzīgā vara, uz ko šis viss ir tēmēts var pierādīt ka tā nav, lai sūdz mani tiesā par nepatiesu ziņu izplatīšanu vai arestē kā Jeremējevu un Marinu, es to vien provocēju un gaidu, ja kāds vēl nav pamanījis! Kā juridiski izglītots cilvēks, ļoti labi pārzinu šo sistēmu un caur skaļi atklātu tiesas procesu pret noziedzīgās varas patvaļu, labprāt uz sava piemēra parādītu, kādā mākslīgā ellē mēs te dzīvojam! Tāpēc, ja gadījumā tieku aizturēts, nevajag mani vilkt ārā vācot drošības naudu. Tikai lai nodrošina atklātu procesu! Bet vēl labāk, lai korumpētā valsts televīzija beidzot sāk atspoguļot savu darba devēju – tautas viedokli, un aicina uz debatēm abas puses. Un ne jau no siles opozīcijas vai varai pakļautām sociālo partneru organizācijām, kā LTRK, kas neko citu, kā bezzobainu un politkorektu kritiku pa šiem desmit mēnešiem nav parādījusi. Un tas ir nožēlojami! Jo patiesas, uzņēmēju interešu pārstāvēšanas vietā, tie birokrāti tikai piesedz kriminālās varas pakaļu.

Es labi apzinos patiesību, kuru paužu un uzņemos kārtējo atbildību par pozitīvajām sekām, kas iestājas ik reizi, kad virzos saskaņā ar sirdsapziņu. Šajā sakarā un izmantojot iespēju, es oficiāli pasludinu sevi par suverēnu cilvēku, bez jebkādiem personas kodiem un citiem numuriem.

Tāpat es paziņoju, ka netzīstu nekādus, šīs okupācijas varas antikonstitucionālos likumus, lēmumus un spriedumus, kas attiecas uz pesronas kodiem pasēs, nevis uz brīviem cilvēkiem (saskaņā ar Satversmi), ar viņu no dabas dotajām tiesībām uz brīvu izpausmi savā telpā. Minētā sakarā, es nopietni brīdinu ikvienu, sākot no klauniem valdībā līdz ierindas policistiem, ja kāds no jums uzdrīkstēsies ierobežot manas, manu bērnu, vecāku vai domubiedru, kā brīvu cilvēku tiesības un brīvības, jums vairs mierā nedzīvot. Tas attiecas gan uz maskām, gan vakcīnām, gan nodokļiem, gan visu pārējo, ko jūs te cenšaties mums uzspiest, iesmērēt un piemērot. Jums vairs nav nekā ko man piedāvāt, tāpēc es atsakos no jūsu rūpēm un aizgādības! Es vairs nepiedalos jūsu antikonstitucionālajā sistēmā, kur jūs ar viltu, maldību un spaidiem, iemānat un pēc tam nelietīgi krāpjat savus SIA LV pilsoņus, kuri jums uzticējās! Kāpēc antikonstitucionālā? Tāpēc, ka ir pārkāpts Satversmes otrais pants, kurš skaidri un gaiši nosaka, ka Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai! Atkārtot? Tautai, nevis no tautas sviedriem un asinīm uzturētajai politisko partiju mafijai, jeb saīsināti - politmafijai! Cik vēl ilgi tas būs jāatkārto? Ne zaļajiem, ne zilajiem, ne sarkanajiem, ne strīpainajiem, ne pseidoprogresīvajiem, bet Tautai! Ātrāk sāksiet pierast, vieglāk un mierīgāk priekš visiem notiks šī varas nomaiņa uz decentralizētu horizontālo valsts pārvaldi, sauktu par Tautvaldību.

Bet tikmēr, neaiztieciet mūs un mēs neaiztiksim jūs! Dzīvojiet savā nožēlojamā meļu, zagļu, liekuļu un nodevēju sabiedrībā, tikai lieciet mūs mierā. Ļaujiet mums būvēt savu nākotnes sabiedrību paralēli jūsējai. Un lai tas ir kā pagaidu variants, kamēr evolūcijas procesi paši visu saliks pa vietām. Ne jau jūs, niecības, mācīsiet kā dzīvot mums - brīviem cilvēkiem ar dvēseli, miesu un intelektu. Mēs ejam ar mieru tālāk un atstājam jūs ar mieru vēstures mēslainē! Kas vēl nav skaidrs? Un liels lūgums visiem noziedzīgās varas pakaļlaižām un marionetēm, ja jums ir kas man sakāms, nāciet klāt, zvaniet personīgi un pasakiet visu acīs, ja ir dūša. Nevis kā gļēvais deputāts un teorētiķis Judins, Facebook komentāros kūda policiju, lai ierosina pret mani krimināllietu, jo nepakļaujos viņa pārstāvētās kriminālās varas antikonstitucionālajiem lēmumiem.

Piedāvāju šīs pseido varas pārstāvjiem nolaisties uz zemes, pie tautas un skaidri paskatīties uz situāciju no malas! Jūs jau sen neko vairs nekontrolējat! Jūsu milzu finanšu ieguldījumi, no tautas kabatas, ko jūs iegrūžat propagandas uzturēšanā, nespēj neko likt pretī patiesības un tautas atmodas vilnim, kas pār mums visiem veļas. Tāpēc, mans silts ieteikums, ļausim dzīvot katram savā realitātē! Lieciet sev tās maskas, duriet sev tās vakcīnas, tikai nelieniet mums klāt un varbūt izdosies iztikt bez asins izliešanas!

Mēs, savukārt, drīz pārstāsim barot ar jūsu svētību šeit salīdušos supermārketus, aptieku tīklus, kangaru bankas un vispār drīz vairs neizmantosim jūsu SIA LV administrācijas pakalpojumus! Mēs radīsim savu eko sistēmu, ar savām precēm, pakalpojumiem, cilvēkiem draudzīgām veselības, izglītības, drošības struktūrām un visu pārējo, kas būs nepieciešams. Jūsu izglītības sistēmā taču konkurence vairo darba ražīgumu un ceļ darba kvalitāti, tad kur ir problēma?! Jau tagad riņķī apkārt tiek radītas kopienas un citi konkurējoši sabiedrības pārvaldes modeļi. Jūs šo procesu vairs nevarat apturēt, jums nav palikuši citi instrumenti kā tikai brutāls spēks, lēta propaganda, cenzūra un citādi domājošo dažāda veida represijas! Bet jums nepielec, ka simtiem un tūkstošiem no mums, vairs nav ko zaudēt, tāpēc iebiedēšana caur dažu aktīvistu arestiem, tikai vēl vairāk satracina, nevis biedē modušos sabiedrību. Un neuzskatiet spēka struktūru darbiniekus par alvas zaldātiņiem, kuri šaus uz nevainīgiem līdzcilvēkiem, tikai tāpēc, ka sūdabrāļi ģenerāļi dos pavēles. Patiesība tautā izplatās daudz ātrāk, nekā jūs paspējat ieviest savu saimnieku instrukcijas.

Tāpēc, labākais risinājums priekš visiem, ir ļaut iedzīvotājiem pašiem izvēlēties, vai dzīvot jūsu SIA LV korporatīvi koruptīvās pārvaldes modelī vai izvēlēties citus tirgū pieejamos modeļus. Mums te ir demokrātija vai nav, johaidī?

Un lūdzu, aizmirsīsim par kaut kādu mistisku sabiedrības saliedēšanu vecās sistēmas ietvaros, pilnīgs bērnu dārzs! Ar ko kāds te taisās kādu saliedēt? Ar tautas dziesmām? Ar levita, kariņa vai viņķeles palīgskolas līmeņa melīgajām uzrunām tautai? Vai ar jūsu nejēdzīgi režisēto plāndēmiju, kas pēkšņi un nejauši skārusi cilvēci? Personīgi mani, visvairāk vienmēr ir aizskāris, ja mani tur par idiotu! Piecos gados Centrālāzijas biznesa pasaulē, es ļoti labi uztrenējos just ar muguras smadzenēm, kad mani kāds grib uzmest! Jūsu primitīvās divu soļu krāpšanas kombinācijas, sagrozot statistiku un uzdodot atklātus melus par faktiem, salīdzinot ar smalkajām un rafinētajām daudzpakāpju krāpšanas shēmām tajā reģionā, ir vienkārši smieklīgas, ja nebūtu priekš daudziem traģiskas. Tāpēc atšujieties tarakāni un ļaujiet mums būvēt savu konstrukciju, lai tā pārredzamā nākotnē organiski varētu nomainīt jūsu kroplo sistēmu, kas izsūc pēdējās asinis no tā jau novārdzinātā sabiedrības organisma. Atgādināšu, ka neviens no jums nav nemirstīgs, tāpēc neturpiniet izaicināt likteni un leciet nost no šīs shēmas, kuriem vēl ir tāda iespēja un sāciet runāt, jūdas!

Savukārt, vēršoties pie pamodušās un kritiski domājošās sabiedrības daļas, vēlos pateikt mīļie, ka jaunā sabiedrība un tās saimnieciskais modelis, mums pašiem jābūvē no pamatiem! Un lūdzu, šoreiz bez šiem sabraukušajiem viesstrādniekiem, viņu pakalpiņiem un vecās nomenklatūras pārstāvjiem. Viņu laiks ir aizgājis vēstures mēslainē, jo ātrāk to pieņemsim, jo ātrāk atbrīvosim viņus un sevi no ciešanām!

Un noslēgumā, aicinājums pašpasludinātajam nācijas tēvam, viltvārdim un pseido Rainim, kuram tik ļoti patīk runāt tautas vārdā:

 “levit, tautas vārdā tevi lūdzu, kravā mantas un tinies atpakaļ uz fāterlandi! Ar vietējiem jūdām mēs paši tiksim galā.”

Paldies!

Florens Jansons.



Šī emuāra populārākās ziņas

DZĪVA CILVĒKA BRĪVAS GRIBAS IZTEIKŠANAS DEKLARĀCIJA

ANO Vispārējā cilvēktiesību deklarācija

Atklāta vēstule Latvijas valsts prezidentam Egīlam Levita kungam.