200+ åpent offentlig spørsmål om pandemi for deg selv, andre mennesker, institusjoner og regjering.

Kjære mennesker!

Med din støtte har vi samlet mer enn 200 spørsmål knyttet til den såkalte "Pandemi" og dens midler for å bekjempe den. For de som ønsker å gjøre noe for sannhet og frihet, er dette godt materiale. Send det - helt eller delvis - til Stortinget, departementer, leger, spesialister, publiser det på dine sosiale nettverk, still spørsmål til dine bekjente, trykk på skjorter, biler, plakater. Del dette materialet!

Se etter svarene selv hvis du er i tvil.

Måtte vi alle lykkes sammen!


Covid-19 behandlingsmetoder

Andre medisiner og forebygging

1. Vet du hvilke legemidler andre steder i verden som behandler Covid-19 med suksess og effektivitet, og reduserer dødeligheten med opptil 79%?

2. Hvis Planquenil, Colchicine, HCQ eller Ivermectin ble brukt til å behandle Covid-19, kan denne 'pandemien' utryddes fullstendig. Hvorfor er dette legemidlet ikke forskrevet til pasienter i vår landet?

3. Hva er argumentene dine mot bruk av slike profylaktiske eller terapeutiske medisiner, spesielt for forebygging og i de tidlige stadiene av sykdommen?

4. Insisterer du på en vaksine mens du nekter tiår lange og effektive ikke-bivirkninger som Ivermectin og andre som lykkes med å forebygge og behandle C19? Begrunn din grunn til å gjøre det?

5. Angi effekten av Ivermectin og HCQ i behandlingen av Covid-19!

6. Sammenlign disse tallene med gjeldende Covid-19-behandlingsmetoder, som er 'Sett deg hjemme, slapp av, drikk te' - det vil si ingen medisiner, noe som resulterer i at folk blir innlagt på sykehus og dør ...

7. Kan vi, hvis vi ønsker det, be legene om å forskrive oss ivermektin, hydroksyklor og andre effektive medisiner?

8. Hvorfor snakker ingen regjeringer om å styrke immuniteten som det viktigste trinnet i kampen mot Covid-19? Er all vår erfaring så langt med å styrke immunitet, trene og en sunn livsstil som beskytter mot at virus blir kastet ut av vinduet? Hvorfor fungerer ikke immunforsvaret nå "eller blir det fullstendig ignorert som en viktig del av helsen vår?

9. Hvorfor, hvis WHO på sin nettside understreker at vitaminer ikke kurerer Covid-19, anbefales det å "slappe av og drikke te" under "telefon" -behandling?

10. Hvorfor understrekes det ikke at bruk av B, C, D, vitaminer og sink beskytter mot sykdom og at beskyttelse er mer effektiv enn kur?

11. Hvorfor er det ikke noe fokus på utvikling av vellykkede forebyggings- og behandlingsprotokoller, men i stedet er alle slått på hjemme, idretten blir avbrutt?

12. Vis reelle data om virusoverføring og bevis at det å være sunn og styrke immuniteten er mindre effektiv enn vaksinasjon!

13. Hvorfor er det ikke lenger snakk om kollektiv immunitet, som oppnås når en stor del av publikum får immunitet mot spredning av viruset?

Gjeldende behandlingsprotokoll

14. Hvordan behandles asymptomatiske pasienter og de som blir hjemme med milde symptomer?

15. Hvordan kan sykdommen behandles over telefon?

16. Hvorfor blir folk ledet til alvorlig lungebetennelse fordi de nektes alle testene for å oppdage sykdommen på et tidlig stadium? Lungebetennelse kan ofte ha en lav temperatur som ikke høres farlig ut over telefonen.

17. Hvorfor er asymptomatiske pasienter som allerede er på sykehus av andre årsaker, men PCR-testen viser viruset, plassert på samme avdeling med alvorlig syke Covid-19-pasienter?

18. Oppgi nøyaktig behandlingsprotokollen som er gjeldende for innlagte Covid-19 pasienter. Hvilke medisiner brukes, hvor ofte og til hvilket formål?

19. Gi data som viser om og hvordan denne protokollen har blitt endret i løpet av 2020 etter avdøde og helbredte alvorlig syke Covid-19 pasienter?

20. Å forby Covid-19-pasienter fra å møte familiemedlemmer er i strid med paragraf 5.3 i pasientrettighetsloven. punkt.

21. Blir en obduksjon utført på Covid-19 døde for å fastslå ALLE dødsårsaker? Hvis ikke, hvorfor ikke?

22. Blir det fortsatt brukt lungeventilator i landet, og hvorfor har andre land lenge erkjent at de ikke forbedrer helsen til alvorlig syke, men snarere fører til raskere død?

23. I mangel av oksygen i cellene er lungeventilatoren farlig fordi den legger for mye press på lungebetennelsene ved å sprenge dem (??), som er et kjent og allerede erfaren faktum. Hvorfor fortsetter denne praksisen?

Virus

24. Nevn alle vitenskapelige studier som beviser at viruset er isolert og sekvensert!

25. Er vår sterke vitenskap, medisin, så svak at den ikke har klart å finne og definere den eksakte sammenhengen mellom et flaggermus og et menneske på mer enn et år?

26. Hva er opprinnelsen til Covid-19? Ble den opprettet i et laboratorium? Startet det i Wuhan eller USA?

27. Hvor veldig lik eller forskjellig er Covid-19 fra koronavirusene hittil kjent (minst fire kalde coronavirus er kjent)?

28. Hvordan vil du forklare at oppførselen til Covid-19-viruset ikke samsvarer med oppførselen til den virale pandemisyklusen? Så sesongoppførsel er spesielt atypisk og utrolig?

29. Hvordan vil du kommentere det faktum at viruset ble oppdaget i avløpsvann i mange europeiske land i god tid før det offisielle utseendet i Wuhan i november 2019?

30. Hvilken informasjon er tilgjengelig om atferden til virus i luften i motsetning til ulike miljøfaktorer, klima, luftforurensning, CO2-nivå osv. etc.? Er forskjeller i oppførselen til viruset i luften i en stor by i motsetning til en liten by blitt studert?

31. Oppførselen til virus er slik at de blir svakere etter hvert som de utvikler seg. Hvordan er det mulig at dette viruset blir farligere?

32. Koronavirus har eksistert lenge. Den tredobbelte vaksinen for hunder har lenge inkludert en vaksine mot sykdommen. Hva har denne hundevaksinen og viruset den er ment mot å gjøre med det eksisterende viruset og vaksinen?

33. Hvordan et virus kan oppføre seg i nøyaktig samme verden, utenom faktorer som klima (fuktighet, lufttemperatur, luftkvalitet, regn, vind), halvkuleforskjeller (vinter / sommer på forskjellige sider av ekvator), livsstil (diett , sport, stress, vaner) og også mutere på mer farlige måter innenfor alle disse parametrene?

34. Hvilke spesifikke tester (nøyaktig, fullt navn) har blitt brukt for å oppdage den nye klissete versjonen av Covid-19? Hva er beviset for dets eksistens i hovedsak? Angi spesifikke studier som viser at en ny stamme av Covid 19 har blitt isolert, selv om konvensjonell Covid-19 ikke sekvenseres separat!

35. Vennligst oppgi vitenskapelige og fagfellevurderte publikasjoner på Covid-19!

36. Hvorfor er det opprør rundt "viruset" som ingen ennå har isolert?

37. Er du klar over at Covid-19 forårsaker symptomer som ligner på høydesyke samt cyanforgiftning, som er mangel på oksygen i cellene? Hvilke behandlingsprotokoller brukes i slike situasjoner, og hvorfor har ingen erfaring med Covid-19 blitt oppnådd i praksis?

PCR-tester og statistikk

38. Visste du at PCR-testen ikke er nøyaktig? 14. desember instruerte WHO at diagnosen PCR bare skulle brukes sammen med ytterligere kliniske observasjoner, og at bare de med symptomer på sykdommen ble inkludert i positive tilfeller.

39. I hvilket år og for hvilket beløp kjøpte landet et betydelig høyere antall PCR-tester?

40. Nøyaktig hvor mange tester ble kjøpt og til hvilket formål?

41. Hva er begrunnelsen for et slikt anskaffelse hvis disse testene ikke har blitt brukt i praksis så langt?

42. Visste du at Covid-tester er unøyaktige og bare tillater muligheten for at du kan bli smittet?

43. Visste du at Covid-tester også viser relaterte koronavirus, inkludert magevirus og forkjølelse (det er for øyeblikket syv kjente typer coronavirus)?

44. Visste du at selv uten å bli syk, kan en person ha en positiv test i opptil 6 måneder etter infeksjon og i en periode på to uker?

45. Visste du at i målrettet testing blir positive testresultater regnet som sykdomstilfeller og dermed regulerer sykdomsstatistikk?

46. ​​Tror du at sykdoms- og dødelighetsstatistikker er gjennomsiktige, begrunnede og forståelige, eller er det muligheter for manipulasjon?

47. Hvorfor ble PCR-tester valgt for å diagnostisere Covid som ikke kan skille mellom levende og dødt virus?

48. Er du klar over at oppfinneren av PCR-tester, Kary Mullis, designet dem til å lage opptil milliarder kopier av en gitt DNA-prøve, noe som gjorde den stor nok til forskning? PCR er en uunnværlig teknikk med et bredt spekter av applikasjoner, inkludert biomedisinsk forskning og rettsmedisin. Oppfinneren av metoden har offentlig forklart at denne metoden ikke er ment for diagnostisering av smittsomme sykdommer

49. Er du klar over at Christian Drosten, etter en "vitenskapelig studie" over hele verden for å bruke PCR-testen for Covid-19, er svindler fordi ... (legg til)

50. Hvilket antall sykluser (syklusterskel) brukes i PCR-diagnostikk i landet, og hva er begrunnelsen for det?

51. Hvis WHO allerede i desember hadde uttalt at PCR-testsykluser over 35 gir svært mange falske positive resultater, HVORFOR fortsetter de fleste land, inkludert vår landet, å bruke sykkeltall på 40 og over? Må vi da ikke følge WHOs retningslinjer for dette?

52. WHO sier også at ethvert positivt testresultat KUN kan betraktes som et tilfelle av sykdommen sammen med symptomene på sykdommen. Hvorfor fortsetter vi i landet å rapportere "saker", siden slike WHO-instruksjoner i desember 2020, som betyr "positivt testresultat"?

53. Hva er prosentandelen asymptomatiske tilfeller i vår landet?

54. Hvorfor lyver du om det virkelige antall tilfeller av viruset og dets opprinnelse?

55. Studier viser at hver person som døde av Covid-19 hadde et gjennomsnitt på 2,5 andre sykdommer. Hvorfor er dataene om den faktiske dødeligheten av NO Covid-19, i. dvs. statistikk om dødsfall som IKKE har hatt andre komorbiditeter?

56. Hvorfor blir ikke alle som har en positiv PCR-test og symptomer som ligner på influensa og lungebetennelse testet for influensavirus? Hvorfor blir Covid-19 automatisk spilt inn?

57. Er alle de som er positive for PCR testet for influensa for å utelukke sykdommen?

58. Er alle PCR-positive automatisk påvirket av Covid-19 uten å vurdere muligheten for andre sykdommer med lignende symptomer?

59. Hvordan kan luftveisvirus oppdages ved anal-tester som allerede er på plass i Kina?

60. Hvilke moralske og etiske konsekvenser vil den regelmessige gjennomføringen av slike analyser ha på samfunnet?

61. Det er vist at bruk av et antall sykluser over 35, er det faktiske antall tilfeller KUN 3%. HVORFOR løyes publikum om det virkelige antall sykdommer?

62. Kan du gjennomføre fellestesting for herpesvirus? Hvis det er kjent at 95% av befolkningen er smittet og smittet, vil dette da være en grunn til å erklære en herpespandemi?

63. Hvordan vil WHOs anbefaling av 14. desember om å avslutte PCR-analyser bare i forbindelse med kliniske observasjoner av symptomer bli implementert?

Masker

64. Har du sett noen statlig godkjent vitenskapelig studie om effektiviteten av masker?

65. Bekymrer du deg ikke for at barn også skal bruke masker på skolene?

66. Har du sett en statlig godkjent vitenskapelig studie om effektiviteten av masker hos barn som vurderer helserisikoen for barn ved å bruke masker?

67. Hvorfor påfører eksperter masker og tror folk på deres gyldighet når den mest primitive mikrobiologien viser at viruset kan passere gjennom maskefiltre på en elementær måte og dermed ingen beskytter seg selv eller andre?

68. Hvorfor er det ingen masse opprør blant psykologer om maskenes sosiale / emosjonelle / psykologiske skade?

69. Hvor er studiene som viser at masker ikke forårsaker uønskede sosiale / emosjonelle / psykologiske effekter? Medisin har alltid handlet om å balansere risiko og fordeler. Selv om masker beskytter mot viruset, må vi se på både fordelene og risikoen, og veie begge deler, ikke bare den fysiske risikoen ved masken, men deres innvirkning på å gjøre samfunnet umenneskelig. Masker forårsaker stor sosial skade - de øker hat, splittelse, spenning og oppfatning av andre mennesker som "mikrobielle bærere". For ikke å nevne skadene for barn og de menneskene hvis eneste kommunikasjonsmiddel er smil og ansiktsuttrykk.

70. Hvorfor er det ikke utført noen forskning i vår landet om nytten av maskebruk og barns helsesikkerhet?

71. På hvilke studier baserer regjeringen sine beslutninger på sikkerheten og nytten av å bruke masker?

72. Hvorfor blir folk tvunget til å bruke kirurgiske masker innendørs hvis funksjonene ikke inkluderer beskyttelse mot virus?

73. Hvorfor er ikke grundige studier tilgjengelig om risikoen ved bruk av masker i utdanningsinstitusjoner, etc. etc.?

74. Gi nøyaktig statistikk over hvor mange av de som ble syke eller døde WOVEN masker?

75. En maske - hvis den ikke er ment å beskytte meg - beskytter den meg ikke mot et virus? Så et virus kan komme igjennom det inni meg? Og hvis masken jeg tar på er ment for å beskytte andre, kan jeg hoste eller nys i masken min? Betyr det at viruset ikke kommer ut gjennom det, og jeg beskytter andre? Disse to setningene velter hverandre. Hvis et virus kan komme gjennom masken min inni meg, kan det komme ut av det!

76. Hvilke spesifikke og kompetente studier har blitt lagt til grunn for forbud mot bruk av ansiktsskjerm / skjold som eneste munn- og nesedeksel?

77. Hvilket alternativ til ansiktsmasker (medisinsk og gjenbrukbart stoff) tilbyr Helsedepartementet til astmatikere som bruken av en vanlig maske bringer helse og liv i fare?

78. Hvem vil være personlig ansvarlig for konsekvensene hvis de oppstår hos en astmatiker som er truet eller til og med drept av maskering?

79. Hvis helsedepartementet hevder at medisinske og ikke-medisinske ansiktsmasker beskytter mot infeksjon, hvorfor vises ikke denne effektiviteten i reduksjonen i antall oppdagede infiserte tilfeller, men tvert imot, har økt kraftig siden innføringen av maskeplikten?

80. Vennligst gi vitenskapelig begrunnelse og studereferanser om effekten av å bruke masker og en sammenligning med studier som erkjenner det motsatte.

81. Hvorfor er masker obligatoriske hvis antall tilfeller av Covid-19 oppdaget siden introduksjonen har økt i geometrisk progresjon, noe som viser at masker ikke er et effektivt verktøy. 

spesifikt bevis og en studie (som det ble bevilget offentlige penger for) at bruk av maske i det hele tatt kan forhindre Covid-19-infeksjon.

82. Hvilke internasjonale studier viser at langvarig bruk av masker ikke forårsaker NOEN helseskade for mennesker og barn i nær eller fjern fremtid?

83. Vennligst gi vitenskapelig begrunnelse og studereferanser for effektiviteten av å bruke masker hos barn og en sammenligning med studier der det motsatte er anerkjent. Ta med en vurdering av barns helserisiko (mangel på oksygen, renhet av masken).

84. Gi en mening om hvordan barn på sikt vil bli psykisk påvirket ved å bruke masker og tvinge dem til å distansere seg fra hverandre.

85. Hvordan er det ment å sikre riktig fjerning av masker, oppbevaring under barnets lunsj? Hvilke studier viser 7-åringens evne til å være så ansvarlige at disse kravene blir oppfylt perfekt, fordi, som skrevet på WHOs nettsted, feil bruk av masker kan ha motsatt effekt, det vil si øke risikoen for infeksjon.

86. Hva er studiene som viser at feil bruk av masker ikke skader barnets syn; hva kan skje hvis et barn tar på seg en maske for høyt?

87. Hva skal barn med astma gjøre hvis de har pustevansker uten maske og mangler oksygen?

88. Hva skal jeg gjøre hvis en student får et astmaanfall på skolen? Hvem tar personlig ansvar for et barns forverrede helse, kramper eller til og med død?

89. Hvis stedfortrederne i Stortinget blir tvunget til å endre seg under møtene fordi de ikke tåler å være i masken i mer enn en og en halv time, så hvilke etiske hensyn og fysiske bevis har tjent som et juridisk grunnlag for å forplikte et lite barn med en mye svakere kropp å være i masken gjennom hele skoledagen?

90. Hvem tar ansvar og hva som skal gjøres hvis et barn ikke bærer ansiktsmaske, eller hvis han / hun bruker den feil, hvis den trekkes med skitne hender, hvis det er bestemt at det er riktig å desinfisere hendene grundig med desinfeksjonsmidler før du setter på og tar av masken?

91. Hvorfor opprettholde et maskeregime når offisielle sykdomsrapporter er tilgjengelige for alle, og viser at vekstkurver for forekomst er de samme eller høyere enn i ikke-maskerte land?

Vaksine

92. Visste du at dette vil være den første vaksinen i historien som forstyrrer menneskelig DNA? Vet du at i tilfelle et problem er DNA-skaden irreversibel?

93. Hvem vil du klage på hvis de langsiktige bivirkningene av vaksinen viser seg å være imponerende eller til og med dødelige?

94. Har du hørt at vaksiner vanligvis testes i flere år (minst 3) før de blir tilbudt massene?

95. Hva vet du om vaksinebivirkninger hos barn?

96. Hvilken offentlig tjenestemann vil svare hvis du har helseproblemer som følge av vaksinasjon?

97. Tror du at du vil få kompensasjon hvis det oppstår komplikasjoner som følge av vaksinasjon?

98. Kan vaksinasjon betraktes som frivillig hvis du nektes arbeid og andre begrensninger uten vaksinasjon?

99. Kan du nevne en sak der et offer for helsepolitiske feil har mottatt erstatning og den skyldige tjenestemannen har fått en straff?

100. Hvem vil svare hvis vaksinasjon ikke gir det lovede resultatet?

101. Hvorfor er dyreforsøk fortsatt ikke tilgjengelige for Covid-19?

102. Hvis de fleste land ikke har høyere dødelighet enn tidligere år, hvorfor er det en pandemi og en tvilsom vaksine pålegges alle?

103. Hvorfor tror politikere, statsoverhoder og medisinske eksperter plutselig på en vaksine når det aldri har vært mulig å utvikle en kald vaksine, som også er et koronavirus?

104. Når det gjelder mRNA-vaksiner, kan du bevise 100% at vaksinene ikke vil forårsake ADE (antistoffavhengig forbedring), slik det er gjort i dyreforsøk som kan forårsake skade på immunforsvaret vårt slik at neste pandemi kan bli 100 ganger mer dødelig enn WHO nå spår?

105. Hvordan vil vi vite at den "neste pandemien" som allerede blir forkynt, ikke vil skyldes effekten av vaksinen på menneskelig immunitet?

106. Er dette grunnen til at vaksinen massesprøytes, slik at alles immunsystem blir fullstendig skadet for å dekke planen om å redusere befolkningen med 95%?

107. Hvorfor ble studiene med SARS-CoV 1-vaksinen avviklet, og hvorfor foreslår studier forsiktighet i den videre utviklingen av vaksiner? Vaksinen ble avskaffet i 2005 fordi alle dyrene som fikk den døde i løpet av to år.

108. Hvilke vitenskapelige, fagfellevurderte studier har hittil blitt utført for å vise at vaksinen ikke vil forårsake infertilitet og embryonale abnormiteter?

109. Hvorfor skulle til og med de med Covid-19 motta vaksinen (for å kunne reise, gå til publikum osv.) Hvis vaksinen er mindre effektiv enn antistoffene som er utviklet og mindre bærekraftig på lang sikt?

110. Hvordan vil de delene av publikum som velger å ikke vaksinere av personlige eller helsemessige årsaker, bli beskyttet?

111. Hvorfor sies det at vaksinen er trygg for gravide hvis til og med WHO (?) Anbefaler at denne gruppen ikke blir vaksinert?

112. Hvor lang er immuniteten etter den andre dosen av vaksinen?

113. Hva er poenget med et vaksinepass hvis det er gått xxx måneder siden forrige dose og immuniteten mot vaksinen ikke lenger er tilstede?

114. Kan jeg fremdeles bære viruset etter vaksinen? Hvis ikke, hvorfor bruke en maske?

115. Det er ikke utført dyreforsøk med disse vaksinene. Hvordan kan forskere være sikre på at vaksiner ikke vil skade deres helse og liv?

116. Hvordan vurderer du den moralske siden av eksperimentelle vaksiner i sammenheng med Nürnberg-koden?

117. Hvis jeg gir opp vaksinen, vil du ødelegge sjansene mine for å leve et sosialt liv?

118. Vil og vil de nye vaksinene være og forbli effektive over tid?

119. Det er flere vaksiner tilgjengelig i dag - er de alle like effektive?

120. Er du bekymret for kvalitetskontroll ettersom vaksineproduksjonen øker og etterspørselen setter en belastning på tilbudet?

121. Hvor mange kliniske studier er utført med C19-vaksinen? Oppgi datoer og resultater for kliniske studier!

122. Hvorfor kalles det en vaksine hvis den er eksperimentell = EUA (autorisasjon for nødbruk) og ikke FDA godkjent eller lisensiert?

123. Ble embryonale celler brukt i vaksineforskning, og er de inkludert i vaksiner?

124. Hvilke vaksiner inneholder HEK293 fra aborterte spedbarn?

125. Er du klar over at celler fra nyrene til aborterte babyer ble tatt under vaksineutviklingsprosessen?

126. Visste du at disse ufødte barna lever på tidspunktet for celleinnsamlingen, og at cellene tas uten smertestillende midler for å oppnå det mest friske og nyttige materialet?

127. Vil myndighetene refundere behandling hvis det er bivirkninger og langsiktige helseproblemer, arbeidsuførhet, død? Hva vil være prosedyren for å kompensere for bivirkninger av Covid-vaksine?

128. Hvorfor har vaksineprodusenter fjernet ALT ansvar for konsekvensene av en vaksine?

129. Hva vil skje med de som nekter å bli vaksinert?

130. Eller når jeg er vaksinert:

131. Kan jeg slutte å bruke maske?

132. Vil restauranter, barer, butikker kunne gjenoppta normal drift?

133. Vil jeg være immun mot Covid-19?

134. Vil jeg ikke lenger være smittsom mot andre?

135. Vil skolene gjenoppta arbeidet?

136. Vil jeg være i stand til å stoppe sosial distansering?

137. Kan jeg stoppe hånddesinfeksjon?

138. Vil jeg kunne håndtere andre vaksinerte?

139. Vil vi kunne være sammen?

140. Hva er de reelle fordelene med vaksinen?

141. Vil ikke viruset lenger være dødelig for meg?

142. Vil andre være 100% beskyttet mot viruset hvis jeg blir vaksinert?

143. Oppsummert er svaret på alle disse spørsmålene NEI, så vaksinen skaper ikke immunitet, eliminerer ikke viruset, utelukker ikke muligheten for død, garanterer ikke at jeg ikke blir syk, beskytter ikke meg fra infeksjon, slutter ikke å overføre viruset til meg, opphør av virksomheten, forstyrrer ikke bueskyting, tillater ikke å bruke maske. Så spørsmålet - hva gir det akkurat?

144. Vi ble opprinnelig lovet at bare vaksinen ville tillate oss å gå tilbake til det normale. Dette er løgner, fordi det nå sies at vi ikke vil være i stand til å gå tilbake til det normale selv med hele vaksinen.

145. Hvorfor blir vi vaksinert med en vaksine med svært lav effekt som ikke vil kunne få livene våre på rett spor igjen?

146. Hva vil skje med de som tilrådes å ikke bli vaksinert på grunn av allergi, anafylaktisk sjokk og autoimmune tilstander, og som derfor ikke vil kunne motta et Covid-pass? Hvordan vil dette påvirke dem? Hvis de allerede har fått Covid-19, har de utviklet antistoffer mot viruset?

147. Hva er de viktigste forskjellene mellom vaksiner mot Moderna, Pfizer og Astra Zeneca? Starter med en oversikt over alle ingrediensene og deres opprinnelse, de utførte kliniske studiene og resultatene, data om bivirkninger osv. u.t.jpr.?

148. Hva er messenger-evnen til vaksine-RNA, og har den muligheten til å programmere cellene mine på noen måte?

149. Vaksiner mot virus er svært vanskelige å utvikle, ofte ineffektive og erfaring har vist at de faktisk kan forverre helsen til vaksinerte på grunn av den såkalte antigen-antistoffeffekten, som utløser en autoimmun reaksjon når antistoffer angriper menneskecellene og ikke sykdommen. Hvor er beviset for at denne vaksinen ikke vil ha denne effekten?

Politikk / over hele verden

150. Hva lærte WHO under sitt faktabesøk i Wuhan?

151. Hvorfor retter politikere og helseeksperter oppmerksomheten utelukkende mot WHO-veiledning, som man ved utallige anledninger har vist seg inhabil.

152. Og på samme tid, gitt vår lydighet mot dette ikke valgte utvalg av såkalte eksperter, handler vi nå helt i strid med rådene fra dette organet: WHO har sterkt lagt vekt på IKKE å bruke bueskyttere som det primære middel til å bekjempe pandemi. WHO sier også at positive PCR-testresultater bare skal registreres med symptomer, og noe over 35 sykluser vil gi falske positive resultater.

153. Hvorfor forstyrrer regjeringer folks rett til å ta sine egne helsebeslutninger?

154. Hvorfor er det verdensomspennende fokus på å telle saks [positive tester] for å bestemme helsepolitikken med unntak av alle andre data og bevis?

155. Hvorfor nekter politikere i vår landet å bli vaksinert?

156. Angi tydelig kontantstrømmer mellom regjeringen og legemiddelindustrien, medisinske institusjoner, forskere og alle som for tiden mottar økonomiske ressurser for å bekjempe pandemien.

157. Er du klar over at verdensomspennende sykdomsstatistikk varierer betydelig selv i nabolandene, opp til 70 !! noen ganger? Hvordan vil du kommentere dette faktum?

158. Hvordan vil du forklare det faktum at små og mellomstore bedriftssektorer i verden mistet EUR xxx billioner i 2020, mens verdens største selskaper har blitt nøyaktig like rike som EUR 1 billion?

159. Hvordan kan Bill Gates, uten å være lege, regulere alt som skjer i verden akkurat nå?

160. Hvorfor innførte de amerikanske demokratene en bue på statene New York, Michigan og California så plutselig og fast umiddelbart etter den nye presidentens innvielse?

161. Hvorfor, umiddelbart etter Bidens presidentskap i store amerikanske byer og stater, åpnes alt plutselig og begrensninger fjernes?

162. Hvordan vurderer du effektiviteten, kvaliteten og tilgjengeligheten av helsevesenet?

163. Hvordan vurderer du regjeringens handlinger for å bryte loven om økning av medisinsk lønn?

164. Hvem er personlig ansvarlig i landet for å håndtere kriseprosesser?

165. Er myndighetsbeslutninger om å innføre begrensninger logiske, rettidige og begrunnede?

166. Tror du at tjenestemenn som er skyldige i å kjøpe masker av lav kvalitet, er blitt straffet?

167. Er informasjon tilgjengelig om kjøp av masker til de virkelige mottakerne?

168. Hvor ble WHOs våranbefaling om ikke å berøre ansiktet for å forhindre håndoverført infeksjon fra overflater, og hvordan går dette hånd i hånd med kravet om å bruke ansiktsmasker og risikoen for å bli smittet på denne måten fra skitne masker ?

169. Visste du at panikk og frykt direkte svekker immunforsvaret og forbedrer dødelighetsstatistikken?

170. Vet du hva effekten av Nocebo er?

171. Hvordan vurderer du den offentlige skremselspropagandaen i de statsbetalte media?

172. Hvilke forebyggende tiltak for å styrke immuniteten anbefales av myndighetene, bortsett fra de kjente begrensningene, vaksinasjonen og maskeutformingen?

173. Hvordan vurderer du statsstøtte til mennesker og selskaper i krisesituasjoner i din kommune?

174. Hva er noen positive eksempler på hjelp for deg?

175. Hva vil regjeringen gjøre mot de mange menneskene som, som et resultat av avgjørelsene, ble sittende uten inntekt, uten arbeid og uten livsopphold?

176. Hvem vil gi tilbake gjelden som blir hentet og brukt av politikere på bekostning av nødsituasjonen?

177. Er du klar over hvor de for tiden lånte pengene vil bli brukt?

178. Har du lagt merke til hvor stille budsjettet ble vedtatt på bakgrunn av pandemien?

179. Ville EU gi et lån som koalisjonen skulle bruke hvis det ikke var noen kunstig oppblåst sykdomsstatistikk?

180. Kan du nevne en sak der en ledende tjenestemann eller tjenestemann ville bli straffet for urettmessige statlige avgjørelser og skade på samfunnet?

Begrensninger

181. Hva forventer du av begrensninger? Hvor færre mennesker tror du vil dø? Hvor mindre syk? Oppgi nøyaktige tall samt en begrunnelse for hvordan du kom til disse konklusjonene.

182. Hvorfor holder eksperter skiftende datoer, og får oss til å innse at det ikke er viruset som vil avgjøre krisens slutt, men myndighetene?

183. Hvordan kan vi, folket, lovlig kreve regjeringen og lokale myndigheter å stoppe grunnlovsstridige regler?

184. Hvor mange liv har gått tapt eller blitt hardt rammet av arkader / kanselleringer og begrensninger sammenlignet med Covid-19-dødsfall? For ikke å snakke om selvmord?

185. For øyeblikket er det bare livene til Covid-19-pasienter som ser ut til å være relevante. Er ikke livet til en kreftpasient viktig? Var ikke livet til selvmordet viktig? Er malaria ikke lenger viktig i Afrika hvis den ikke har blitt behandlet siden pandemien?

186. Lokdauni og begrensninger forårsaker depresjon og selvmordspandemi og alvorlige økonomiske konsekvenser. Når vil du gjenkjenne det? Hvilket av ondskapene hadde vært mindre?

187. I følge Klaus Schwab vil arkaden fortsette, og vi må akseptere denne "nye normalen" med masker, begrensninger og så videre. tml. Hvordan rettferdiggjør dette behovet for vaksiner hvis ikke begrensninger blir lettet?

188. Hva er hensikten med Latvias deltakelse i Paris klimaavtale, hvis Latvia praktisk talt ikke har utslipp og slik deltakelse pålegger restriksjoner i fremtiden?

189. Hvordan vil barn bli påvirket i det lange løp av betaling av avgifter og tvangsavstand?

190. Hvordan vil fjernundervisning og sosial distansering lære barn å danne relasjoner, flørte, føle romantikk, kjærlighet? Hvordan kan de undervise i maskulinitet, tillit, mot, vennskap?

191. Vil vi ikke lenger trenge slike følelser i fremtiden?

192. Panikk og restriksjoner vil føre til sult, som vil drepe 100 millioner mennesker. Er dette proporsjonalt med dødsfallet til Covid-19?

193.Kan du vitenskapelig motbevise det faktum at, som et resultat av begrensninger, vil en person være nedsenket i enda større ensomhet, hvor han vil vokse i fortvilelse og en følelse av ødeleggelse, og isolert vil hans forbindelse med medmennesker bli ødelagt?

Sensur og eksperter

194. Hvorfor sensureres så mange ekte, ærlige, ikke-kjøpte nasjonale leger og spesialister når de snakker på samme måte som Great Barrington-erklæringen?

195. Hvorfor lytter ikke og benekter ikke regjeringsoppnevnte eksperter de forskjellige synspunktene til andre immunologer, epidemiologer, virologer og smittsomme eksperter?

196. Hvorfor er det forbudt for publikum å vite hva andre eksperter rundt om i verden sier - hva de utnevnte ekspertene vil skjule?

197. Hvorfor er enhver mening i strid med media og regjeringen eller stiller spørsmål kalt konspirasjonsteori i stedet for på en troverdig måte, profesjonelt å tilbakevise denne oppfatningen, og bevise det motsatte med vitenskapelige dokumenter?

198. Hvorfor blir de som uttrykker et slikt syn, definert som farlige for samfunnet og behandlet på samme måte som kriminelle som er utsatt for strenge straffer?

199. Bor vi ikke i et fritt land der folk har ytringsfrihet, så lenge det ikke er farlig eller støtende for andre?

200. Hvorfor er oppfatningen fra andrerangs forskere som Anderson (Roy Malcolm Anderson - Infeksjonssykdommer og epidemiolog, kansler ved Imperial College London), Niall Ferguson - engelsk matematiker fra Imperial College London, hans datamodell Covid-19 tatt 510 000 dødsfall i Storbritannia og opptil 2,2 millioner i USA, og i 2001 etterlignet han dødsfallene til 150 000 nobelpristagere som Luc Montagnier (fransk virolog, nobelprisvinneren i medisin og fysiologi i 2008. Sammen med Barre-Sinoussi , oppdaget han HIV-viruset i 1983) eller Michael Levits (britisk, israelsk og amerikansk biofysiker, vinner av 2013 Nobelprisen i kjemi for "datasimulering av kjemiske systemer")?

201. Handler du for øyeblikket som en lege for pasientenes og hele menneskehetens beste? Husk den hippokratiske eden.

202. Hvis vi tidligere har blitt løyet om svineinfluensa og rabies, hvorfor skulle vi tro at du snakker sant om dette viruset?

203. Hvorfor kommenterer ikke de myndighetene og mediene Great Reset-planen, som er åpent diskutert av World Economic Forum, dens president Klaus Schwab?

Lover

204. På hvilke grunner innfører noen myndighet vaksiner hvis jeg har rett til å nekte behandling i henhold til pasientrettighetsloven (?)?

205. Hvorfor er det obligatorisk for barn fra 7 år å bruke den obligatoriske masken for å beskytte barnets rettigheter, som forbyr uttrykk for enhver form for vold mot et barn, som er "alle former for fysisk og emosjonell grusomhet ... .. barnets helse, liv, utvikling eller selvtillit ”?

206. Hvilke moralske, etiske forutsetninger, hvilke lover for beskyttelse av barns rettigheter er basert og hvilken spesifikk forskning har vist at barn som nettopp har begynt på skolen har de nødvendige ferdighetene for å kunne bruke den obligatoriske ansiktsmasken ordentlig og at den ikke vil skade barnets langsiktige helse og evnen til å oppfatte stoffet?

207. Oviedo-konvensjonen

208. Stor Barrington-erklæring

209. Regjeringsbestemmelser som krever bruk av munn- og nesemasker de fleste offentlige steder i den belgiske hovedstaden, er grunnlovsstridig og bryter med prinsippene om "likhet og ikke-diskriminering".

Desinfeksjonsmidler

210. Betyr ikke et barn i en alder av 7 år livet eller helsen ved å håndtere desinfeksjonsmidler, spesielt hvis disse aktivitetene blir utført uten tilstedeværelse av en voksen? Hvem tar ansvar hvis et barn blir forgiftet med desinfeksjonsmidler?

211. Langvarig kontakt med desinfeksjonsmidler har vist seg å være helseskadelig ved å hemme den naturlige mikrofloraen. Vennligst gi vitenskapelige studier som har vist at langvarig regelmessig desinfisering av hender og overflater ikke reduserer naturlig immunitet eller øker motstanden mot patogene virus?

5G

212. Vennligst gi vitenskapelige studier som viser at 5G (inkludert 4G og 3G) er helt ufarlig på kort og lang sikt!

NÅR VIL DU ÅPNE ØYNENE?

KILDE   (Google Oversetter)

P.S. Disse 200+ spørsmålene ble også sendt til hver regjeringsrepresentant personlig og til media.

Offentlige ærlige demokratiske spørsmål - Offentlige ærlige demokratiske svar.


tellef.inge.morland@stortinget.no
kari.henriksen@stortinget.no
anniken.huitfeldt@stortinget.no
sverre.myrli@stortinget.no
nina.sandberg@stortinget.no
Asmund.Aukrust@stortinget.no
tuva.moflag@stortinget.no
martin.kolberg@stortinget.no
lise.christoffersen@stortinget.no
Masud.Gharahkhani@stortinget.no
Runar.Sjastad@stortinget.no
ingalill.olsen@stortinget.no
anette.trettebergstuen@stortinget.no
nils.kristen.sandtroen@stortinget.no
magne.rommetveit@stortinget.no
jette.christensen@stortinget.no
Eigil.Knutsen@stortinget.no
Ruth.Grung@stortinget.no
else-may.norderhus@stortinget.no
fredric.holen.bjordal@stortinget.no
eirik.sivertsen@stortinget.no
asunn.lyngedal@stortinget.no
rigmor.aasrud@stortinget.no
tore.hagebakken@stortinget.no
Jonas-Gahr.Store@stortinget.no
marianne.marthinsen@stortinget.no
siri.gasemyr.staalesen@stortinget.no
espen.barth.eide@stortinget.no
hadia.tajik@stortinget.no
julia.wong@stortinget.no
Torstein.Solberg@stortinget.no
Hege-Haukeland.Liadal@stortinget.no
oystein.hansen@stortinget.no
ingrid.heggo@stortinget.no
terje.aasland@stortinget.no
lene.vagslid@stortinget.no
cecilie.myrseth@stortinget.no
martin.henriksen@stortinget.no
ingvild.kjerkol@stortinget.no
arild.grande@stortinget.no
trond.giske@stortinget.no
eva-kristin.hansen@stortinget.no
jorodd.asphjell@stortinget.no
kirsti.leirtro@stortinget.no
dag-terje.andersen@stortinget.no
maria.aasen-svensrud@stortinget.no
stein-erik.lauvas@stortinget.no
Elise.Waagen@stortinget.no
svein-roald.hansen@stortinget.no
ashild.bruun-gundersen@stortinget.no
gisle.meininger.saudland@stortinget.no
Hans-Andreas.Limi@stortinget.no
himanshu.gulati@stortinget.no
kari-kjonaas.kjos@stortinget.no
morten.wold@stortinget.no
jon.engen-helgheim@stortinget.no
bengt.rune.strifeldt@stortinget.no
Tor-Andre.Johnsen@stortinget.no
helge-andre.njastad@stortinget.no
silje.hjemdal@stortinget.no
sylvi.listhaug@stortinget.no
jon-georg.dale@stortinget.no
kjell-borge.freiberg@stortinget.no
hanne.dyveke.sottar@stortinget.no
morten-orsal.johansen@stortinget.no
siv.jensen@stortinget.no
christian.tybring-gjedde@stortinget.no
solveig.horne@stortinget.no
Roy.Steffensen@stortinget.no
terje.halleland@stortinget.no
bard.hoksrud@stortinget.no
per-willy.amundsen@stortinget.no
Sivert-Haugen.Bjornstad@stortinget.no
morten.stordalen@stortinget.no
erlend.wiborg@stortinget.no
svein.harberg@stortinget.no
Ingunn.Foss@stortinget.no
Norunn-Tveiten.Benestad@stortinget.no
Tone-Wilhelmsen.Troen@stortinget.no
Nils-Aage.Jegstad@stortinget.no
turid.kristensen@stortinget.no
harek.elvenes@stortinget.no
bente-stein.mathisen@stortinget.no
anne.kristine.linnestad@stortinget.no
trond.helleland@stortinget.no
Kristin-Ormen.Johnsen@stortinget.no
marianne.haukland@stortinget.no
Kristian.Tonning.Riise@stortinget.no
Ove.Trellevik@stortinget.no
Peter.Christian.Frolich@stortinget.no
Torill.Eidsheim@stortinget.no
tom-christer.nilsen@stortinget.no
liv.kari.eskeland@stortinget.no
Helge.Orten@stortinget.no
marianne.synnes@stortinget.no
Vetle-Wang.Soleim@stortinget.no
anders.riise@stortinget.no
margunn.ebbesen@stortinget.no
Jonny.Finstad@stortinget.no
olemic.thommessen@stortinget.no
michael.tetzschner@stortinget.no
Heidi.Lunde@stortinget.no
mudassar.kapur@stortinget.no
stefan.heggelund@stortinget.no
Mathilde.Tybring-Gjedde@stortinget.no
camilla.strandskog@stortinget.no
mats.kirkebirkeland@stortinget.no
Sveinung.Stensland@stortinget.no
margret.hagerup@stortinget.no
aleksander.stokkebo@stortinget.no
aase.simonsen@stortinget.no
frida.melver@stortinget.no
Solveig-Sundbo.Abrahamsen@stortinget.no
kent.gudmundsen@stortinget.no
elin-rodum.agdestein@stortinget.no
mari.holm.lonseth@stortinget.no
guro.angell.gimse@stortinget.no
Karstein.Lovaas@stortinget.no
lene.westgaard-halle@stortinget.no
erlend.larsen@stortinget.no
ingjerd.schou@stortinget.no
tage.pettersen@stortinget.no
jorunn.gleditsch.lossius@stortinget.no
Hans-Fredrik.Grovan@stortinget.no
Torhild.Bransdal@stortinget.no
torill.selsvold.nyborg@stortinget.no
Steinar.Reiten@stortinget.no
geir.toskedal@stortinget.no
tore.storehaug@stortinget.no
geir-jorgen.bekkevold@stortinget.no
une-aina.bastholm@stortinget.no
bjornar.moxnes@stortinget.no
sigbjorn.gjelsvik@stortinget.no
per.lundteigen@stortinget.no
geir.adelsten.iversen@stortinget.no
trygve-slagsvold.vedum@stortinget.no
emilie.enger.mehl@stortinget.no
kjersti.toppe@stortinget.no
nils.t.bjorke@stortinget.no
jenny.klinge@stortinget.no
Willfred.Nordlund@stortinget.no
siv.mossleth@stortinget.no
marit.knutsdatter.strand@stortinget.no
bengt.fasteraune@stortinget.no
jan.bohler@stortinget.no
geir.pollestad@stortinget.no
liv-signe.navarsete@stortinget.no
aslaug.sem-jacobsen@stortinget.no
sandra.borch@stortinget.no
Marit.Arnstad@stortinget.no
heidi.greni@stortinget.no
ole.andre.myhrvold@stortinget.no
Nicholas.Wilkinson@stortinget.no
arne.naevra@stortinget.no
karin.andersen@stortinget.no
audun.lysbakken@stortinget.no
mona.fageras@stortinget.no
Kari-Elisabeth.Kaski@stortinget.no
petter.eide@stortinget.no
solfrid.lerbrekk@stortinget.no



Šī emuāra populārākās ziņas

DZĪVA CILVĒKA BRĪVAS GRIBAS IZTEIKŠANAS DEKLARĀCIJA

ANO Vispārējā cilvēktiesību deklarācija

Atklāta vēstule Latvijas valsts prezidentam Egīlam Levita kungam.