200+ jautājumi par pandēmiju

 AKTUĀLI JAUTĀJUMI, KO UZDOT SEV, CITIEM CILVĒKIEM, IESTĀDĒM UN VALDĪBAI

Mīļie cilvēki!

Ar jūsu atbalstu esam apkopojuši vairāk nekā 200 jautājumus, kas attiecas uz t.s. “pandēmiju” un tās apkarošanas līdzekļiem. Tiem, kas vēlas kaut ko darīt patiesības un brīvības labā, šis ir labs materiāls. Sūtiet to – visu vai pa daļām – Stortinget, ministrijām, ārstiem, speciālistiem, publicējiet to savos sociālajos tīklos, uzdodiet jautājumus saviem paziņām, drukājiet uz krekliņiem, automašīnām, plakātiem. Dalieties ar šo materiālu!

Meklējiet paši atbildes, ja par kaut ko šaubāties.

Lai mums visiem kopā izdodas!


 

Covid-19 ārstēšanas metodes

 

Citas zāles un profilakse

1.       Vai jūs zināt, kādas zāles citur pasaulē veiksmīgi un efektīvi ārstē Covid-19, samazinot mirstību līdz pat 79%?

2.       Ja būtu ļauts Covid-19 ārstēšanai lietot Planquenil, Colchicine, HCQ vai Ivermectin, šo“pandēmiju”varētu pilnībā izskaust. Kāpēc Latvijā šīs zāles neizraksta pacientiem?

3.       Kādi ir jūsu argumenti PRET tādu profilaktisku vai terapeitisku zāļu lietošanu, īpaši profilaksei un agrīnajās saslimšanas stadijās?

4.       Jūs uzstājat uz vakcīnu, tai pašā laikā noliedzot tādas gadu desmitiem tirgū pieejamas un efektīvas zāles bez blaknēm kā Ivermectin un citas, kas veiksmīgi palīdz C19 profilaksē un ārstēšanā? Pamatojiet savu viedokli, kādēļ šāda rīcība?

5.       Norādiet Ivermectin un HCQ efektivitātes rādītājus, ārstējot Covid-19!

6.       Salīdziniet šos rādītājus ar pašreizējo Covid-19 ārstēšanas praksi, kas izpaužas kā “Sēdiet mājās, atpūtieties, dzeriet tējas” – tātad, nekādu zāļu nelietošanu, kā rezultātā cilvēki nokļūst slimnīcā ielaistas saslimšanas dēļ un mirst...

7.       Vai mēs pēc savas vēlēšanās varam ārstiem pieprasīt mums izrakstīt Ivermectin, Hidroksihlorīnu un citas efektīvas zāles?

8.       Kāpēc neviena valdība nerunā par to, ka imunitātes stiprināšana ir svarīgākais solis cīņā pret Covid-19? Vai visa mūsu līdzšinējā pieredze ar imunitātes stiprināšanu, sportošanu un veselīgu dzīvesveidu, kas pasargā no vīrusiem, ir metama ārā pa logu? Kāpēc imūnsistēma tagad vairs “nedarbojas” vai arī tiek pilnībā ignorēta kā būtiska mūsu veselības sastāvdaļa?

9.       Kādēļ, ja PVO savā mājaslapā uzsver, ka vitamīni neārstē no Covid-19,tai pašā laikā, ārstējot “pa telefonu”, tiek ieteikts “atpūsties un dzert tējas”?

10.   Kādēļ netiek uzsvērts, ka B,C,D, vitamīnu un cinka lietošana pasargā no saslimšanas, un aizsardzība ir efektīvāka nekā ārstēšana?

11.   Kāpēc nenotiek koncentrēšanās uz veiksmīgu profilakses un ārstēšanas protokolu izstrādi, bet tā vietā visi tiek ieslēgti mājās, pārtrauktas sporta nodarbības?

12.   Parādiet reālos vīrusa transmisijas datus un pierādiet, ka būt veselam un stiprināt imunitāti ir mazāk efektīvi nekā vakcinēties!

13.   Kāpēc vairs netiek runāts par kolektīvo imunitāti, kas iegūstama, kad liela daļa sabiedrības iegūst imunitāti, pārslimojot vīrusu?

 

Pašreizējais ārstēšanas protokols

14.   Kā tiek ārstēti asimptomātiskie pacienti un tie, kas paliek mājās ar viegliem simptomiem?

15.   Kā var ārstēt saslimšanu pa telefonu?

16.   Kādēļ cilvēki tiek novesti līdz smagam plaušu karsonim, jo viņiem tiek liegtas visas pārbaudes, lai šo saslimšanu konstatētu agrīnā stadijā? Plaušu karsonis bieži vien var izpausties arī ar nelielu temperatūru, kas pa telefonu neizklausās bīstami.

17.   Kāpēc asimptomātiskie slimnieki, kuri jau atradušies slimnīcā citu iemeslu dēļ, bet PCR tests uzrāda vīrusu, tiek ievietoti vienā palātā kopā ar smagi slimiem Covid-19 pacientiem?

18.   Lūdzu, precīzi uzrādiet ārstēšanas protokolu, kas tiek piemērots slimnīcās ārstētiem Covid-19 pacientiem. Kādas zāles, cik bieži un ar kādu mērķi tiek lietotas?

19.   Uzrādiet datus, kas uzrāda, vai un kā šis protokols ir ticis mainīts 2020. gada laikā pēc pieredzes ar mirušajiem, kā arī izārstētajiem smagi slimajiem Covid-19 pacientiem?

20.   Liedzot Covid-19 slimniekiem tikties ar ģimenes locekļiem, tiek pārkāpts Pacientu tiesību likuma 5.3. punkts.

21.   Vai ar Covid-19 mirušajiem tiek veikta autopsija, lai noteiktu VISUS nāves cēloņus? Ja nē, kāpēc?

22.   Vai un kāpēc Latvijā turpina lietot plaušu ventilatorus, ja citas valstis sen jau atzinušas, ka tie neuzlabo smago slimo veselības stāvokli, bet drīzāk noved pie ātrākas nāves?

23.   Pie skābekļa trūkuma šūnās plaušu ventilators ir bīstams, jo rada pārlieku lielu spiedienu plaušu alveolās, tās uzspridzinot (??), tas ir vispārzināms un jau pieredzēts fakts. Kāpēc šāda prakse tiek turpināta?

 

Vīruss

 

24.   Nosauciet visus zinātniskos pētījumus, kas pierāda, ka vīruss ir izolēts un sekvencēts!

25.   Vai mūsu spēcīgā zinātne, medicīna ir tik vāja, ka nav spējusi vairāk kā gada laikā atrast un nodefinēt precīzu saikni starp sikspārni un cilvēku?

26.   Kāda ir Covid-19 izcelsme? Vai tas tika radīts laboratorijā? Vai tas sākās Uhaņā vai ASV?

27.   Cik ļoti līdzīgs vai atšķirīgs ir Covid-19 no līdz šim zināmajiem koronavīrusiem (ir zināmi vismaz četri saaukstēšanās koronavīrusi)?

28.   Kā jūs paskaidrosiet to, ka Covid-19 vīrusa uzvedība neatbilst vīrusa pandēmijas ciklu uzvedībai? Tā sezonālā uzvedība ir īpaši netipiska un neticama?

29.   Kā jūs komentēsiet faktu, ka daudzās Eiropas valstīs notekūdeņos vīruss tika konstatēts krietni pirms tā oficiālās parādīšanās 2019. gada novembrī Uhaņā?

30.   Kāda informācija ir pieejama par vīrusu uzvedību gaisā atšķirībā no dažādiem vides faktoriem, klimata, gaisa piesārņojuma, CO2 daudzuma u. tml.? Vai ir izpētītas atšķirības vīrusa uzvedībā gaisā lielpilsētā pretēji mazpilsētai?

31.   Vīrusu uzvedība ir tāda, ka tie, attīstoties, kļūst vājāki. Kā tas ir iespējams, ka šis vīruss kļūst bīstamāks?

32.   Koronavīrusi eksistē jau sen. Suņiem paredzētā trīskāršā vakcīna jau sen iekļauj vakcīnu pret šo slimību. Kāda saistība ar šai suņu vakcīnai un vīrusam, pret kuru tā paredzēta, ar pašreiz eksistējošo vīrusu un vakcīnu?

33.   Kā vīrussspēj uzvesties pilnīgi vienādivisā pasaulē, pilnīgi apejot tādus faktorus kā klimats (mitrums, gaisa temperatūra, gaisa kvalitāte, lietus, vēji), puslodes atšķirības (ziema/vasara dažādās ekvatora pusēs), dzīvesveids (diēta, sportošana, stress, paradumi) un arī mutēt uz bīstamākos veidos šo visu parametru ietvaros?

34.   Ar kādiem konkrētiem testiem (precīzs, pilns nosaukums) tikusi un tiek konstatēta jaunā Covid-19 lipīgā versija? Kādi ir pierādījumi tās eksistencei pēc būtības? Norādiet konkrētus pētījumus, kas pierāda, ka ir izdalīts jaunais Covid 19 paveids, ja pat parastais Covid-19 nav atsevišķi sekvencēts!

35.   Lūdzu, uzskaitiet zinātniskas un zinātniski recenzētas publikācijas par Covid-19!

36.   Kādēļ ir tāda ažiotāža ap “vīrusu”, kuru neviens vēl nav izolējis?

37.   Vai jūs esat informēts, ka Covid-19 izraisa ļoti līdzīgus simptomus tiem, kādi ir augstuma slimībai kā arī pie saindēšanās ar ciankāliju, kas izpaužas kā skābekļa trūkums šūnās? Kādi ārstēšanas protokoli tiek lietoti šādās situācijās un kāpēc līdzšinējā pieredze nav tikusi ņemta Covid-19 ārstēšanas praksē?

 


 

PCR testi un statistika

 

38.   Vai zināt, ka PCR tests nav precīzs? PVO 14. decembrī izdevusi norādījumu PCR diagnozi izmantot tikai kopā ar papildu klīniskiem novērojumiem, un pie pozitīviem gadījumiem pieskaitīt tikai tos, kam ir novērojami slimības simptomi.

39.   Kurā gadā un par kādu summu Latvija iegādājās ievērojami lielāku skaitu PCR testus?

40.   Tieši cik testi tika iegādāti un kādam mērķim?

41.   Kāds ir pamatojums šādai iegādei, ja līdz šim šie testi praktiski netika izmantoti?

42.   Vai Jūs zināt, ka Covid testi ir neprecīzi un tikai pieļauj varbūtību, ka Jūs varat būt inficēts?

43.   Vai Jūs zināt, ka Covid testi uzrāda arī radniecīgos korona vīrusus, tātad, arī vēdervīrusu un parasto saaukstēšanos (pašreiz eksistē septiņi zināmi koronavīrusu veidi)?

44.   Vai Jūs zināt, ka, arī nesaslimstot, cilvēkam pēc inficēšanās un divu nedēļu perioda var būt pozitīvs tests līdz pat 6 mēnešus?

45.   Vai Jūs zināt, ka, mērķtiecīgi veicot testēšanu, pozitīvos testa rezultātus uzskaita kā saslimšanas gadījumus un tādā veidā regulē saslimstības statistiku?

46.   Kā Jūs domājat, vai saslimšanas un mirstības statistika ir pārskatāma, argumentēta un saprotama, vai arī tur pastāv manipulācijas iespējas?

47.   Kādēļ Covid diagnozei tika izvēlēti tieši PCR testi, kuri nespēj atšķirt dzīvu vīrusu no miruša?

48.   Vai jūs esat informēts, ka PCR testu izgudrotājs Kerijs Malliss (Kary Mullis) tos paredzēja tam, lai izveidotu līdz pat miljardiem konkrēta DNS parauga kopiju, tādējādi padarot to pietiekami lielu izpētei? PCR ir neaizstājama tehnika ar plašu pielietojumu klāstu, ieskaitot biomedicīnas pētījumus un kriminālistiku. Metodes izgudrotājs publiski skaidrojis, ka šī metode nav domāta infekciju slimību diagnostikai

49.   Vai jūs esat informēts, ka Kristiāns Drostens (Christian Drosten), pēc kura “zinātniskā pētījuma” visā pasaulē sāka lietot PCR testu Covid-19 testēšanai, ir krāpnieks, jo .... (papildināt)

50.   Kāds ciklu skaits (cycle treshold) tiek izmantots PCR diagnostikā Latvijā, un kāds tam ir pamatojums?

51.   Ja PVO jau decembrī ir paziņojusi, ka PCR testēšanas cikli virs 35 rada ļoti daudz viltus pozitīvus rezultātus,KĀPĒC lielākā daļa valstu, TAI SKAITĀ Latvija, joprojām turpina izmantot ciklēšanas skaitu 40 un vairāk? Vai tad mums šajā jautājumā nav jāseko PVO norādēm?

52.   PVO arī norāda, ka jebkuru pozitīvu testa rezultātu drīkst uzskatīt kā saslimšanas gadījumu TIKAI kopā ar saslimšanas simptomiem. Kāpēc pie mums Latvijā, kopš šādām PVO norādēm 2020. gada decembrī, turpina ziņot par “gadījumiem”, kas nozīmē “pozitīvs testa rezultāts”?

53.   Kāds ir Latvijas asimptomātisko saslimšanas gadījumu skaits procentuāli?

54.   Kādēļ jūs melojat par patieso vīrusa saslimšanas gadījumu skaitu un tā izcelsmi?

55.   Pētījumi pierāda, ka katram ar Covid-19 mirušajam bijušas vidēji 2,5 citas slimības. Kādēļ sabiedrībai netiek publiskoti dati par reālo mirstību NO Covid-19, t. i., statistika par mirušajiem, kuriem NAV BIJUSI neviena cita blakus slimība?

56.   Kāpēc visiem, kuriem ir pozitīvs PCR tests un simptomi, kas ir līdzīgi arī gripas un plaušu karsoņa simptomiem, neveic analīzes uz gripas vīrusu? Kāpēc automātiski pieraksta saslimšanai ar Covid-19?

57.   Vai visiem, kas ir PCR pozitīvi, tiek veiktas arī analīzes uz gripu, lai izslēgtu šo slimību?

58.   Vai automātiski visi PCR pozitīvie ir slimi ar Covid-19, nemaz neizskatot citu slimību ar līdzīgiem simptomiem iespējas?

59.   Kā var elpceļu vīrusu noteikt pēc anālajiem testiem, kas ir jau ieviesti Ķīnā?

60.   Kādas morālas un ētiskas sekas regulāra šāda veida analīžu veikšana atstās uz sabiedrību?

61.   Ir pierādīts, ka izmantojot ciklu skaitu virs 35, reālais saslimušo skaits ir TIKAI 3%. KĀPĒC sabiedrībai tiek melots par reālo saslimšanu skaitu?

62.   Vai jūs varētu veikt sabiedrībā testēšanu uz herpes vīrusu? Ja, kā zināms, 95% sabiedrības šo vīrusu pārnēsā un ar to slimo, vai tas būs pamats izziņot herpes pandēmiju?

63.   Kā tiks ieviesta PVO 14. decembra rekomendācija PCR analīžu slēdzienu veikt tikai kopā ar klīniskiem simptomu novērojumiem?

 

Maskas

 

64.   Vai Jūs esat redzējis kādu valsts apstiprinātu zinātnisku pētījumu par masku efektivitāti?

65.   Vai Jūs neuztrauc, ka maskas skolās jānēsā arī bērniem?

66.   Vai esat redzējis kādu valsts apstiprinātu zinātnisku pētījumu par masku efektivitāti bērniem, kur izvērtēti bērnu veselības riski, kas saistīti ar masku nēsāšanu?

67.   Kāpēc eksperti uzspiež maskas un cilvēki tic to derīgumam, ja pati primitīvākā mikrobioloģija parāda, ka vīruss var elementāri tikt cauri masku filtriem un tādējādi neviens nepasargā ne sevi, ne citus?

68.   Kāpēc nav masu sašutumapsihologu vidū par masku sociālo / emocionālo / psiholoģisko kaitējumu?

69.   Kur ir pētījumi, kas pierādītu, ka maskas nerada nelabvēlīgu sociālo / emocionālo / psiholoģisko ietekmi? Medicīna vienmēr bijusi par līdzsvaru starp riskiemun ieguvumiem. Pat tad, ja maskas aizsargā no vīrusa, mums ir jāskatās gan un ieguvumu, gan uz riskiem, un jāizvērtē abi, turklāt ne tikai masku fiziskie riski, bet gan to ietekme uz sabiedrības padarīšanu par nehumāniem. Maskas rada lielu sociālo kaitējumu — palielina naidu, sadalījumu, spriedzi, citu personu kā “mikrobu pārnēsātāju” uztveri. Nemaz nerunājot par kaitējumu bērniem un tiem cilvēkiem, kuru vienīgais saziņas veids ir smaids un mīmika.

70.   Kāpēc Latvijā nav veikti pētījumi par masku lietošanas lietderību un bērnu veselības drošību?

71.   Uz kādiem pētījumiem valdība balsta savus lēmumus attiecībā uz masku valkāšanas drošību un lietderību?

72.   Kāpēc cilvēkiem telpās tiek spiests vilkt ķirurģiskās maskas, ja to funkcijās neietilpst aizsardzība no vīrusiem?

73.   Kāpēc nav pieejami padziļināti pētījumi par masku valkāšanas riskiem izglītības iestādēs u. tml.?

74.   Uzrādiet precīzu statistiku, cik no tiem, kas saslimuši vai miruši, bija VILKUŠI maskas?

75.   Maska – ja tā nav paredzēta manai aizsardzībai – tātad tā mani nepasargā no vīrusa? Tātad vīruss var iekļūt caur to manī iekšā? Un, ja man uzvilktā maska domāta citu aizsardzībai, vai es drīkstu savējā maskā klepot vai šķaudīt? Tas nozīmē, ka vīruss caur to ārā netiek un es citus pasargāju? Šie divi teikumi apgāž viens otru. Ja jau vīruss var tikt cauri manai maskai manī iekšā, tas var arī tikt no tās ārā!

76.   Kādi konkrēti un kompetenti pētījumi ir ņemti par pamatu aizliegumam lietot sejas vizierus/vairogus kā vienīgos mutes un deguna aizsegus?

77.   Kādu alternatīvu sejas maskām (medicīniskām un daudzreizlietojamajām auduma) Veselības ministrija piedāvā astmatiķiem, kuriem parastās maskas lietošana apdraud veselību un dzīvību?

78.   Kas personīgi uzņemsies atbildību par sekām, ja tās iestāsies astmatiķim, kuram masku vilkšanas dēļ radīsies veselības apdraudējums vai pat iestāsies nāve?

79.   Ja Veselības ministrija apgalvo, ka medicīniskās un nemedicīniskās sejas maskas pasargā no inficēšanās, tad kādēļ šī efektivitāte neparādās konstatēto inficēto gadījumu statistikas samazinājumā, bet tā, gluži pretēji, kopš masku obligātuma ieviešanas ir strauji kāpusi?

80.   Lūdzu uzrādīt zinātnisku pamatojumu un pētījumu atsauces par masku nēsāšanas efektivitāti un salīdzinājumu ar pētījumiem, kuros atzīts pretējais.

81.   Kādēļ maskas ir obligātas, ja kopš to obligātuma ieviešanas konstatēto Covid-19 gadījumu skaits ir kāpis ģeometriskā progresijā, kas pierāda, ka maskas nav iedarbīgs līdzeklis? Lūdzu sniegt konkrētus pierādījumus un pētījumu (kam tika izdalīta valsts nauda), ka maskas vilkšana vispār spēj pasargāt no inficēšanās ar Covid-19.

82.   Kādi starptautiski pētījumi pierāda, ka ilgstoša masku valkāšana nenodara NEKĀDUS veselības bojājumus cilvēkam un bērnam tuvākā vai tālākā nākotnē?

83.   Lūdzu uzrādīt zinātnisku pamatojumu un pētījumu atsauces par masku nēsāšanas efektivitāti bērniem un salīdzinājumu ar pētījumiem, kur atzīts pretējais. Ietvert bērnu veselības risku izvērtējumu (skābekļa trūkums, maskas tīrība).

84.   Lūdzam uzrādīt atzinumu, kā bērnus psiholoģiski ilgtermiņā ietekmēs masku nēsāšana un piespiedu distancēšana vienam no otra.

85.   Kā paredzēts nodrošināt masku pareizu novilkšanu, uzglabāšanu laikā, kad bērns dodas pusdienās? Kādi pētījumi pierāda 7-gadnieka spēju būt tik atbildīgam, lai šīs prasības perfekti ievērotu, jo, kā rakstīts PVO mājas lapā, tad masku nepareiza valkāšana var izraisīt pretējo efektu, tas ir, palielināt inficēšanās risku.

86.   Kādi ir pētījumi, kas pierāda, ka pie nepareizas masku valkāšanas netiek bojāta bērna redze; kas var notikt, ja bērns ir masku uzvilcis par augstu?

87.   Kā rīkoties bērniem ar astmu, ja viņiem elpošanas grūtības ir jau bez maskas un trūkst skābeklis?

88.   Kā rīkoties, ja skolēnam skolā uznāk astmas lēkme? Kas uzņemsies personisku atbildību par bērna veselības pasliktināšanos, krampjiem vai pat nāvi?

89.   Ja Saeimas deputāti spiesti mainīties sēžu laikā, jo nevarot izturēt atrašanos maskā ilgāk par pusotru stundu, tad kādi ētiski apsvērumi un fiziski pierādījumi ir kalpojuši par tiesisku pamatu uzlikt par pienākumu mazam bērnam ar daudz vājāku organisma izturības pakāpi atrasties maskā visu mācību dienu?

90.   Kas uzņemas atbildību un kā jārīkojas, ja bērnam nav līdzi sejas maskas, vai ja viņš to nepareizi velk, ja tā tiek vilkta ar netīrām rokām, ja ir noteikts, ka pareizi ir pirms maskas uzvilkšanas un novilkšanas rūpīgi dezinficēt rokas ar dezinfekcijas līdzekļiem?

91.   Kāpēc jāsaglabā masku režīms, ja ir visiem pieejami oficiāli saslimstības pārskati, kur redzams, ka saslimstības pieauguma līknes, salīdzinot ar valstīm bez maskām, ir tādas pašas vai augstākas?

 

Vakcīna

 

92.   Vai zināt, ka šī būs pirmā vakcīna vēsturē, kas iejauksies cilvēka DNS? Vai zini, ka problēmu gadījumā DNS bojājumi ir neatgriezeniski?

93.   Kam Jūs sūdzēsities, ja izrādīsies, ka ilgtermiņa blaknes vakcīnai būs iespaidīgas vai pat nāvējošas?

94.   Vai esat dzirdējis par to, ka vakcīnas parasti pārbauda vairākus gadus (vismaz 3), pirms tās piedāvā cilvēku masām?

95.   Ko Jūs zināt par vakcīnu blaknēm bērniem?

96.   Kura valsts amatpersona atbildēs, ja vakcinācijas rezultātā Jums radīsies veselības problēmas?

97.   Vai Jūs ticat, ka saņemsiet kompensāciju, ja būs komplikācijas vakcinācijas rezultātā?

98.   Vai var uzskatīt, ka potēšanās ir brīvprātīga, ja bez potes Jums tiks liegts darbs un uzspiesti citi ierobežojumi?

99.   Vai Jūs varat nosaukt gadījumu, kad par veselības aprūpes politiskām kļūdām kāds cietējs ir saņēmis kompensāciju, bet vainīgā amatpersona — sodu?

100.         Kurš atbildēs, ja vakcinācija nedos solīto rezultātu?

101.         Kādēļ joprojām nav pieejami pētījumi ar dzīvniekiem Covid-19 vakcīnai?

102.         Ja lielākajā daļā valstu nav lielāka mirstība kā iepriekšējos gados, kādēļ tiek runāts par pandēmiju un visiem tiek uzspiesta apšaubāma vakcīna?

103.         Kāpēc politiķi, valstu vadītāji un medicīnas nozares eksperti pēkšņi tic vakcīnai, ja līdz šim nekad nav izdevies izstrādāt vakcīnu pret “saaukstēšanos”, kas arī ir koronavīruss?

104.         Runājot par mRNA vakcīnām, vai jūs varat 100% pierādīt, ka vakcīnas neizraisīs ADE (Antibody Dependent Enhancement), kā tas notika testos ar dzīvniekiem, kas varētu izraisīt mūsu imūnajā sistēmā tādus bojājumus, ka nākamā pandēmija varētu kļūt 100x nāvējošāka, kā PVO tagad pareģo?

105.         Kā mēs zināsim, vai “nākamā pandēmija”, ko jau sludina, nebūs dēļ vakcīnas atstātajām sekām uz cilvēka imunitāti?

106.         Vai tas ir iemesls, kādēļ masveidā tiek uzspiesta vakcīna, lai visiem tiktu pilnībā sabojāta imūnsistēma, lai piesegtu plānu samazināt iedzīvotāju skaitu par 95%?

107.         Kādēļ SARS-CoV 1 vakcīnas izmēģinājumi tika pārtraukti un kāpēc pētījumi attiecībā uz tiem iesaka piesardzību tālākai vakcīnu izstrādei? Šī vakcīna tika atcelta 2005. gadā, jo visi dzīvnieki, kas to saņēma, nomira divu gadu laikā.

108.         Kādi zinātniski, eksperturecenzēti pētījumi ir līdz šim veikti, kas pierādītu, ka vakcīna neizraisīs neauglību un embriju anomālijas?

109.         Kāpēc pat tiem, kas ir pārslimojuši Covid-19, jāsaņem vakcīna (lai varētu ceļot, doties sabiedrībā u. tml.), ja vakcīnas efektivitāte ir mazāka par izstrādāto antivielu aizsardzību un mazāk noturīga ilgtermiņā?

110.         Kā tiks pasargāta tā sabiedrības daļa, kas izvēlēsies nevakcinēties personīgu vai veselības apsvērumu dēļ?

111.         Kādēļ tiek teikts, ka vakcīna ir droša grūtniecēm, ja pat PVO (?) iesaka šai grupai nevakcinēties?

112.         Cik ilga ir imunitāte pēc otrās vakcīnas devas?

113.         Kāda jēga ir vakcīnas pasei, ja ir pagājuši xxx mēneši kopš pēdējās devas un vakcīnas radītās imunitātes vairs nav?

114.         Vai pēc vakcīnas es vēl joprojām varu pārnēsāt vīrusu? Ja nē, tad kāpēc nēsāt masku?

115.         Eksperimenti ar dzīvniekiem šīm vakcīnām netika veikti. Kā zinātnieki var būt droši, ka vakcīnas nenodarīs ļaunumu veselībai un dzīvībai?

116.         Kā jūs vērtējat eksperimentālo vakcīnu morālo pusi Nirnbergas Kodeksa kontekstā?

117.         Ja es atteikšos no vakcīnas, vai jūs iznīcināsiet manas iespējas dzīvot sabiedrisku dzīvi?

118.         Vai jaunās vakcīnas būs un paliks efektīvas laika gaitā?

119.         Šobrīd ir pieejamas vairākas vakcīnas – vai tās visas ir vienādi efektīvas?

120.         Vai jūs satrauc kvalitātes kontrole, pieaugot vakcīnu ražošanas apjomiem un pieprasījumam radot slodzi piedāvājumam?

121.         Cik klīnisko izmēģinājumu ir veikts C19 vakcīnai? Lūdzu, uzskaitiet klīnisko pētījumu datumus un rezultātus!

122.         Kāpēc to sauc par vakcīnu, ja tā ir eksperimentāla =EUA (emergency use authorisation), nevis FDA apstiprināta vai licencēta?

123.         Vai vakcīnu izpētē tika izmantotas embriju šūnas un vai tās ir vakcīnu sastāvā?

124.         Kuras vakcīnas satur HEK293, kas iegūts no abortētiem zīdaiņiem?

125.         Vai jūs esat informēts, ka vakcīnu izstrādes procesā tika ņemtas šūnas no abortētu zīdaiņu nierēm?

126.         Vai jūs zināt, ka šie nedzimušie bērni šūnu ņemšanas brīdī ir dzīvi un šūnas ņem bez atsāpinošiem līdzekļiem, lai iegūtu maksimāli svaigu un derīgu materiālu?

127.         Vai valdība kompensēs ārstēšanu, ja būs blakusefekti un ilgtermiņa veselības bojājumi, darba nespēja, nāve? Kāda būs Covid vakcīnu blakņu kompensācijas kārtība?

128.         Kādēļ vakcīnu ražotāji no sevis noņēmuši VISU atbildību par vakcīnas sekām?

129.         Kas notiks ar tiem, kas atteiksies vakcinēties?

130.         Vai tad, kad būšu vakcinēts:

131.         Es varēšu pārtraukt nēsāt masku?

132.         Vai restorāni, bāri, veikali varēs atsākt normāli strādāt?

133.         Vai man būs imunitāte pret Covid-19?

134.         Vai es vairs nebūšu lipīgs citiem?

135.         Vai skolas atsāks strādāt?

136.         Vai es varēšu pārtraukt sociālo distancēšanos?

137.         Vai es varēšu pārtraukt roku dezinfekciju?

138.         Vai es varēšu apskauties ar citiem vakcinētajiem?

139.         Vai mēs varēsim uzturēties kopā?

140.         Kādi ir patiesie labumi no vakcīnas?

141.         Vai vīruss man vairs nebūs nāvējošs?

142.         Vai citi būs 100% pasargātino vīrusa, ja es vakcinēšos?

143.         Apkopojot – atbilde uz šiem visiem jautājumiem ir NĒ, tātad vakcīna – nerada imunitāti, nelikvidē vīrusu, neizslēdz nāves iespēju, negarantē, ka es nesaslimšu, nepasargā mani no inficēšanās, neaptur iespēju man vīrusu nodot citiem, neļauj atcelt ceļošanas aizliegumu, neļauj atcelt biznesu darbības pārtraukšanu, nepārtrauc lokdaunus, neļauj nenēsāt masku.Tad jautājums – ko īsti tā dod?

144.         Sākotnēji mums tika solīts, ka tikai vakcīna ļaus mums atgriezties normālās sliedēs. Tie ir meli, jo šobrīd tiek teikts, ka mēs nevarēsim atgriezties normālajā pat ar visu vakcīnu.

145.         Kāpēc mums tiek uzspiesta vakcīna ar ļoti zemu efektivitāti, kas nespēs mūsu dzīvi atgriezt normālajās sliedēs?

146.         Kas notiks ar tiem, kuriem ir ieteikts nevakcinēties dēļ alerģijām, anafilītiskā šoka un autoimūnām kondīcijām, un tāpēc viņi nevarēs saņemt Covid Pasi? Kā tas viņus ietekmēs? Ja nu viņi jau ir pārslimojuši Covid-19, kā rezultātā viņiem ir izstrādājušās antivielas pret šo vīrusu?

147.         Kādas ir galvenās atšķirības starp Moderna, Pfizer un Astra Zeneca vakcīnām? Sākot ar visu sastāvdaļu un to izcelsmes uzskaiti, veiktajiem klīniskajiem pētījumiem un to rezultātiem, datiem par blaknēm utt. u.t.jpr.?

148.         Kāda ir vakcīnu RNA messenger capability un vai tam piemīt spējas ieprogrammēt manas šūnas jebkādā veidā?

149.         Pret vīrusiem ir ļoti grūti izstrādāt vakcīnas, tās bieži ir neefektīvas un, kā pieredze rāda, var patiesībā pasliktināt vakcinēto veselību tā sauktā antigēna-antivielu efekta dēļ, kura rezultātā cilvēkam sākas autoimūnā reakcija, kad antivielas uzbrūk paša cilvēka, nevis slimības šūnām. Kur ir pierādījumi, ka šai vakcīnai nebūs šādas sekas?

 

Politika / pasaulē

 

150.         Ko PVO ir uzzinājusi savā izpētes vizītē uz Uhaņu?

151.         Kāpēc politiķi un veselības eksperti savu virzienu ņem tikai un vienīgi no PVO norādēm, kura, kā zināms, neskaitāmas reizes ir pierādījusi sevi kā nekompetentu?

152.         Un tajā pašā laikā, ņemot vērā mūsu paklausību šai neievēlētajai tā saucamo ekspertu iestādei, mēs tagad rīkojamies pilnīgi pretēji šīs iestādes padomiem – PVO stingri uzsvēra NEIZMANTOT lokdaunus kā primāro pandēmijas apkarošanas līdzekli. Tāpat PVO arī norāda, ka pozitīvie PCR testu rezultāti ir jāreģistrē tikai kopā ar simptomiem un jebkas virs 35 ciklu skaita dos viltus pozitīvus rezultātus.

153.         Kādēļ valdības iejaucas cilvēku tiesībās pieņemt pašiem savus lēmumus attiecībā uz veselību?

154.         Kāpēc visā pasaulē ir fokuss uz [pozitīvi reģistrētu testu] gadījumu skaitīšanu, lai noteiktu veselības politiku, izslēdzot visus citus datus un pierādījumus?

155.         Kādēļ politiķi Latvijā atsakās vakcinēties?

156.         Skaidri norādiet naudas plūsmas starp valdību un farmācijas nozarēm, medicīnas iestādēm, pētniekiem un visiem, kuriem šobrīd pandēmijas apkarošanai tiek piešķirti finansiālie līdzekļi.

157.         Vai jūs esat informēts, ka pasaulē saslimstības statistika pat kaimiņvalstīs ievērojami atšķiras, līdz pat 70!! reizēm? Kā jūs komentēsiet šādu faktu?

158.         Kā jūs skaidrosiet to, ka mazo un vidējo uzņēmumu nozare pasaulē 2020. gadā zaudējusi xxx triljonus EUR, kamēr pasaules lielākās korporācijas tieši par tikpat triljoniem EUR kļuvušas bagātākas?

159.         Kā Bils Geits, neesot ārsts, var regulēt visu, kas pašreiz pasaulē notiek?

160.         Kāpēc ASV demokrāti uzlika lokdaunu Ņujorkas, Mičiganas un Kalifornijas štatiem tik pēkšņi un stingri uzreiz pēc jaunā prezidenta inaugurācijas?

161.         Kāpēc uzreiz pēc Baidena pasludināšanas par prezidentu lielajās ASV pilsētās un štatos viss tiek pēkšņi atkal atvērts un ierobežojumi atcelti?

162.         Kā Jūs vērtējat veselības aprūpes efektivitāti, kvalitāti un pieejamību?

163.         Kā Jūs vērtējat valdības rīcību, nepildot likumu par mediķu algu palielināšanu?

164.         Kurš ir personīgi atbildīgs valstī par krīzes procesu vadību?

165.         Vai valdības lēmumi, ieviešot ierobežojumus, ir loģiski, laikus argumentēti un pamatoti?

166.         Kā Jūs domājat, vai nekvalitatīvo masku iepirkumā vainīgās amatpersonas ir sodītas?

167.         Vai ir pieejama informācija par masku iepirkumu patiesā labuma guvējiem?

168.         Kur palika PVO pavasara rekomendācija nepieskarties sejai, lai ar rokām nepārnēsātu infekciju no virsmām, un kā tas iet kopā ar prasību valkāt sejas maskas un ar risku dabūt infekciju tieši tādā veidā no netīrām maskām?

169.         Vai Jūs zināt, ka panika un bailes tiešā veidā novājina imūno sistēmu un uzlabo mirstības statistiku?

170.         Vai Jūs zināt, kas ir Nocebo efekts?

171.         Kā Jūs vērtējat sabiedrības iebaidīšanas propagandu valsts apmaksātos mēdijos?

172.          Kādus profilaktiskus imunitātes stiprināšanas pasākumus valdība rekomendē, izņemot zināmos ierobežojumus, potēšanos un masku projektu?

173.         Kā Jūs vērtējat valsts atbalstu cilvēkiem un uzņēmumiem ārkārtas situācijas apstākļos Jūsu pašvaldībā?

174.          Kādi Jums ir pozitīvi palīdzības piemēri?

175.         Ko valdība darīs ar tiem daudzajiem cilvēkiem, kas viņu lēmumu rezultāta palika bez ienākumiem, bez darba un iztikas līdzekļiem?

176.         Kurš atdos parādu, kuru audzē un tērē politiķi uz ārkārtas situācijas rēķina?

177.         Vai Jums ir skaidrs, kur tiks iztērēta šobrīd aizņemtā nauda?

178.         Vai Jūs pamanījāt, cik klusi uz pandēmijas fona tika pieņemts budžets?

179.         Vai ES piešķirtu aizdevumu, kuru tērē koalīcija, ja nebūtu mākslīgi uzpūsta saslimstības statistika?

180.         Vai Jūs varat nosaukt kādu gadījumu, kad vadošs ierēdnis vai amatpersona būtu sodīts par valstiski nepareiziem lēmumiem un radītiem zaudējumiem sabiedrībai?

 

Ierobežojumi

 

181.         Ko jūs sagaidāt no ierobežojumiem? Par cik cilvēkiem mazāk, jūsuprāt, nomirs? Cik mazāk saslims? Lūdzu, sniedziet precīzus skaitļus, kā arī pamatojumu, kā jūs nonācāt pie šādiem secinājumiem.

182.         Kāpēc eksperti aizvien pārbīda datumus, liekot mums saprast, ka nevis vīruss noteiks krīzes beigas, bet gan autoritātes?

183.         Kā mēs, cilvēki, varam legāli juridiski pieprasīt valdību un vietējās pašvaldības pārtraukt nekonstitucionālos noteikumus?

184.         Cik dzīvību ir zaudētas vai smagi ietekmētas lokdaunu/atceltu ārstniecības pakalpojumu un ierobežojumu dēļ, salīdzinot ar nāves gadījumiem no Covid-19? Nemaz nerunājot par pašnāvībām?

185.         Šobrīd izskatās, ka svarīga ir tikai Covid-19 saslimušo dzīvība. Vai vēža slimnieku dzīvība nav svarīga? Vai pašnāvnieku dzīvība nebija svarīga? Vai malārija Āfrikā nav vairs svarīga, ja kopš pandēmijas to vairs neārstē?

186.         Lokdauni un ierobežojumi rada depresijas un pašnāvību pandēmiju,un nopietnas ekonomiskas sekas. Kurā brīdī jūs to atzīsiet? Kurš no ļaunumiem būtu bijis mazāks?

187.         Pēc Klausa Švāba teiktā, lokdauni turpināsies, un mums jāpieņem šis “jaunais normālais” ar maskām, ierobežojumiem u. tml. Kā tas attaisno vakcīnu nepieciešamību, ja ierobežojumi nemazināsies?

188.         Kāds ir mērķis Latvijas dalībai Parīzes klimata līgumā, ja Latvijai praktiski nav emisiju un šāda dalība uzliek ierobežojumus nākotnē?

189.         Kā bērnus ilgtermiņā ietekmēs maksu nēsāšana un piespiedu distancēšana?

190.         Kā attālinātās mācības un sociālā distancēšanās bērniem iemācīs veidot attiecības, flirtēt, sajust romantiku, mīlestību? Kā tās var iemācīt vīrišķību, uzticēšanos, drosmi, draudzību?

191.         Vai šādas emocijas mums nākotnē vairs nebūs vajadzīgas?

192.         Panikas un ierobežojumu dēļ radīsies bads, kura dēļ mirs 100 miljoni. Vai tas ir samērīgi pret Covid-19 nāves gadījumiem?

193.         Vai jūs varat zinātniski atspēkot faktu, ka cilvēks ierobežojumu rezultātā tiks iegremdēts vēl lielākā vientulībā, kur viņam pieaugs izmisums un iznīcības sajūta, norobežojoties tiks iznīcināta saikne ar līdzcilvēkiem?

 

Cenzūra un eksperti

 

194.         Kāpēc tik daudzi patiesi, godīgi, valstu neuzpirkti ārsti un speciālisti tiek cenzēti, kad runā līdzīgi kā rakstīts Great Barrington Declaration?

195.         Kāpēc valdības nozīmētie eksperti neuzklausa un noliedz citu imunologu, epidemiologu, virusologu un infekciju slimību ekspertu atšķirīgo viedokli?

196.         Kāpēc sabiedrībai aizliegts zināt, ko citi vispasaules eksperti saka – ko nozīmētie eksperti vēlas slēpt?

197.         Kāpēc jebkurš mediju un valdības viedoklim pretējs vai jautājumus uzdodošs viedoklis tiek dēvēts par sazvērestības teoriju tā vietā, lai šo viedokli ticami, profesionāli atspēkotu, pierādītu pretējo ar zinātniskiem dokumentiem?

198.         Kāpēc šāda viedokļa paudēji tiek definēti kā sabiedrībai bīstami un pielīdzināti noziedzniekiem, kuriem plānopiemērot smagus sodus?

199.         Vai mēs nedzīvojam brīvā valstī, kurā cilvēkiem ir runas brīvība, ciktāl tā nav bīstama vai aizskaroša citiem?

200.         Kāpēc tiek vērā ņemts tādu otršķirīgu zinātnieku viedoklis kā Andersons (Rojs Malkolms Andersons - infekcijas slimību un epidemioloģijas speciālists, Londonas Imperiālās koledžas 14. kanclers), Nīls Fergusons (Niall Ferguson - angļu matemātiķis no Londonas Imperiālās koledžas, viņa Covid-19 datormodelis kļuva par dzelžainu pamatu karantīnai dažādās valstīs. Viņš paredzēja 510 000 nāves gadījumu Lielbritānijā un līdz 2,2 miljoniem ASV. 2001. gadā viņš imitēja 150 000 cilvēku mirstību Anglijā no govju trakumsērgas, kā rezultātā mira 200 cilvēki, toties tika nokauti miljoni dzīvnieku),nevis tādi Nobela prēmijas laureāti, kā Luks Montanjē (Luc Montagnier - franču virologs, Nobela prēmijas laureāts medicīnā un fizioloģijā 2008. gadā. Kopā ar Barre-Sinoussi viņš 1983. gadā atklāja HIV vīrusu), vai Maikls Levits (Lielbritānijas, Izraēlas un Amerikas biofiziķis, 2013. gada Nobela prēmijas ķīmijā ieguvējs par “ķīmisko sistēmu datorsimulāciju”.)?

201.         Vai Jūs kā ārsts šobrīd darbojaties vislabākajās savu pacientu un visas cilvēces interesēs? Atcerieties Hipokrāta zvērestu.

202.         Ja mums pagātnē ir melots par cūku gripu un govju trakumsērgu, kāpēc mums ticēt, ka par šo vīrusu sakāt patiesību?

203.         Kāpēc Latvijas vara un mediji nekomentē Lielā Reseta (Great Reset) plānu, par ko atklāti runā Pasaules Ekonomikas Forums, tā prezidents Klauss Švābs?

 

Likumi

 

204.         Uz kāda pamata jebkāda valdības iestāde uzspiež vakcīnas, ja man pēc Pacienta tiesību likuma (?) ir tiesības atteikties no jebkādas ārstēšanas?

205.         Kādēļ ar obligāto masku nēsāšanu bērniem no 7 gadu vecuma tiek ignorēts Bērnu tiesību aizsardzības likums, kas nosaka aizliegumu paust jebkāda veida vardarbību pret bērnu, kas ir “visa veida fiziska un emocionāla cietsirdība ….. vai cita izturēšanās, kas apdraud vai var apdraudēt bērna veselību, dzīvību, attīstību vai pašcieņu”?

206.         Kādi morāli, ētiski pieņēmumi, kādi bērnu tiesību aizsardzības likumi ir pamatā un kādi konkrēti pētījumi ir pierādījuši, ka bērniem, kas tikko sākuši skolas gaitas, piemīt nepieciešamās prasmes, lai obligāto sejas masku tie prastu pareizi nēsāt un ka tā nekaitēs bērna veselībai ilgtermiņā un spējai uztvert mācību vielu?

207.         Ovjedo konvencija

208.         Great Barrington Declaration

209.         Valdības noteikumi, kas liek valkāt mutes un deguna aizsegus lielākajā daļā Beļģijas galvaspilsētas sabiedrisko vietu, ir antikonstitucionāli un pārkāpj “vienlīdzības un nediskriminēšanas” principus

 

Dezinfekcijas līdzekļi

 

210.         Vai bērns 7 gadu vecumā neapdraud savu dzīvību un veselību, darbojoties ar dezinfekcijas līdzekļiem, it īpaši, ja šīs darbības veic bez pieaugušā klātbūtnes? Kas uzņemsies atbildību, ja bērns saindēsies ar dezinfekcijas līdzekļiem?

211.         Ir pierādīts, ka ilgstoša saskare ar dezinfekcijas līdzekļiem ir kaitīga veselībai, jo nomāc dabīgo mikrofloru. Lūdzu, uzrādiet zinātniskus pētījumus, kuros pierādīts, ka ilgstoša regulāra roku un virsmu dezinfekcija nemazina dabīgo imunitāti un nevairo patogēno vīrusu rezistenci?

 

5G

 

212.         Lūdzu, uzrādiet zinātniskos pētījumus, kas pierāda, ka 5G (arī 4G un 3G) ir absolūti nekaitīgs īstermiņā un ilgtermiņā!

 

KAD TU ATVĒRSI SAVAS ACIS?


AVOTS

Šī emuāra populārākās ziņas

DZĪVA CILVĒKA BRĪVAS GRIBAS IZTEIKŠANAS DEKLARĀCIJA

ANO Vispārējā cilvēktiesību deklarācija

Atklāta vēstule Latvijas valsts prezidentam Egīlam Levita kungam.