Nevienai personai, valstij nav augstākas varas pār tevi - Cilvēku.

Cilvēki piedzimst dzīvi un brīvi, bet korporācijas, par kurām ir kļuvšas lielākā daļa valstu, t.sk. arī juridiskā persona LATVIJAS REPUBLIKA, izdarīja visu, lai piedzimstot, juridiski tu skaitītos korporācijas īpašums. Piedzimstot tu iepeldēji ūdeņos, kur kļuvi par nedzīvu cilvēku -  personu, tev tika iedots verga kods, kas kļuva par tavu turpmāko kakla siksnu. Ja sāki darboties pret korporatīvo sistēmu, tad siksna savilkās. Tajā iesaistījās korporatīvās sistēmas meitas uzņēmumi policijas, armijas un tiesu izskatā. Tev vairs nebija iespējams iet savu ceļu. Sistēma izlēma par tavu izglītību, sistēma izlēma par par tavu slimību, sistēma izlēma par tavu atkarību no tās. Tu vairs nebiji ne brīvs, ne cilvēks. Tava korporācijas izdotā dzimšanas apliecība kļuva par vērtspapīru, kas tika ieķīlāts citā korporācijā. Turpmāk par tavu audzināšanu, piederību korporācijām, kas melīgi nosauca sevi par valstīm, tika saņemta nauda. Tika segti arī visi tavi zaudējumi. Tavus sodus apmaksāja naudas korporācijas un melīgās valsts aktieri nepakautrējās soda naudu paprasīt arī no tevis. Tāda nekaunīga dubultā grāmatvedība visās korporācijās un to meitasuzņēmumos, kas uzmetās par taviem aizstāvjiem. Šajā slimīgajā un kroplajā veidojumā, kurā tu esi pataisīts par ticīgo viltus valdībām un “Panorāmai”, tev nekas vairs nepieder. Ne tikai vara, kaut likums pasaka pretējo, bet tev nepieder arī neviens īpašums, jo visi ir reģistrēti uz korporācijas “LATVIJAS REPUBLIKA” vārda un tu, kā juridiski dibināta firma UZVĀRDS VĀRDS, esi korporācijas īpašums un tikai šīs apliecības (pases) turētājs. Pamēģini kaut ko nedarīt pēc korporācijas priekšstatiem, pamēģini nepiekrist viņu soda mēriem un tu ātri pieredzēsi, ka tev, kā cilvēkam nepieder neviens īpašums. Viņus atļausies atņemt, apķīlāt, izsolīt. Kamēr runāsi ar viņiem kā pilsonis, persona, tikmēr tu atradīsies viņu teritorijā un viņu noteikumi tev tiks uzspiesti. 

Taču pastāv iespēja no tā visa iziet. Atmosties  kā cilvēkam, atmosties kā brīvam cilvēkam, kāds tu arī ieradies uz šīs ziedošās planētas. Neviens no mums nav augstākstāvošs par otru. Mēs visi esam līdzvērtīgi, neviens mums kā cilvēkam nevar uzspiest savus noteikumus un pakalpojumus. Ja kādam ir interese ar mums sadarboties, mēs varam noslēgt vienošanos, atrunāt procesu un izpildīt vienošanās saistības. Mums būtu jāslēdz pilnīgi individuālas vienošanās par savu bērnu izglītību. Mums būtu jāslēdz uz mūsu interesēm balstītas vienošanās par mūsu atveseļošanos. Ne viena no vienošanās pusēm nedrīkst dominēt un diktēt savus noteikumus. Vecās sistēmas pusē mēs tieši to arī pieredzam, visās korporācijas iestādēs tavas intereses nepastāv, netiek slēgtas vienošanās. Tiek slēgti līgumi, ko sastāda sistēma vai tā būtu skola, slimnīca vai banka, tev nav iespēju šajos līgumos iekļaut savus punktus vai svītrot kādus, kas tev nav pieņemami. Mūsu atmošanās kā nācijai būs tad, kad mēs skaidri ieraudzīsim, ka visa valsts pārvalde ar visām viņu privāti bruņotām vienībām, visas pašvaldības ir FIRMAS. Tās uzspiež savus pakalpojumus un soda tevi, ja tu viņu pakalpojumus nevēlies izmantot. Bet sodīt viņi savos korporatīvajos likumos var tikai personas un pilsoņus. Ja tu esi atmodies cilvēks, kas neatzīst sevī personu, kurā korporācijas vara grib tevi ievietot, tad viss viņu kāršu namiņš sagāžas, viltus vara ar pakalpīgajām tiesām, kas arī ir tādas pašas firmas, tev nevar neko izdarīt. 

Studējiet cilvēktiesības, tur ir atrunātas daudzas no tavām dabiskajām cilvēka tiesībām. Bet arī tas ir tikai akts, kas ir kāda radīts un, kas šobrīd tiek pārkāpts visā pasaulē. Cilvēki var vienoties par savām tiesībām. Turpmāk bez starpniekiem, uzurpētām varām, korporācijām, bankām, birokrātu armijām. Tu un es esam brīvi cilvēki, kas tādi ir dzimuši un tādi var turpināt dzīvot. Ko darīt ar varu izdomā pats. Es savu vairs nevienam nedeliģēšu. Vienošos ar citiem dzīviem cilvēkiem, kā turpmāk dzīvot šajā pasaulē. 



Šī emuāra populārākās ziņas

DZĪVA CILVĒKA BRĪVAS GRIBAS IZTEIKŠANAS DEKLARĀCIJA

ANO Vispārējā cilvēktiesību deklarācija

Atklāta vēstule Latvijas valsts prezidentam Egīlam Levita kungam.